2777
2789
عنوان

کیا بیمه مشاغل ازاد هستن بیایید💓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 72 پست
اره میگم یه چیزی همون قدر ک بیمه بدی همون قدر حقوق میدن؟ینی اگه ماهی دو تومن بدی موقع باز نشستگی 2می ...

نه عزیزم الان من ۱۳۰۰ میدم خانه دار حداقل حقوق رو ب من میدن حداقل حقوق امسال ۱۷تومنه ،۳۰سال بعد حداقل حقوق هرچقدر باشه همونقدر بهم میدن

شوهر خواهرم شرکت کار میکنه بازنشسته شده ماهی ۶۵ میدن بهش

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
نمی‌دونم والا.فیشش که آنقدر بود.چیزی نیست که خودمون تعیین کنیم .خودشون محاسبه میکنن ومیریزن حساب بعد ...

دارو هم الان میری مسخره بازیه ماهم چند سال شوهرم تو شرکت بود بیمه اجباری درمانی و تکمیلی داشتیم ک رایگان بود همه چی اما تو بگو دریغ از یبار دمتر رفتن دارو هم ازاد از داروخونه میگرفتیم

برا همنی میخوام بیمه بریزم نظرم اینه حدمات درمان نخوام چون هزینه اضاف میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم الان من ۱۳۰۰ میدم خانه دار حداقل حقوق رو ب من میدن حداقل حقوق امسال ۱۷تومنه ،۳۰سال بعد حداق ...

اها میگم چند سالته

ینظرم برا زنان خانه دار هرچی دیر تر بیمه منی بهتره مگه ن؟مثلا زود تر بخوای باز نشست بشی میگم

و اینکه خدمات درمان انتخاب کردی؟

اها میگم چند سالتهینظرم برا زنان خانه دار هرچی دیر تر بیمه منی بهتره مگه ن؟مثلا زود تر بخوای باز نشس ...

درمانی ک انتخاب نکردم چون زیر نظر شوهرم بیمه درمانی دارم 

خودم الان ۳۳سالمه ب ۵۵سال برسم بازنشسته میشم،زیر بیست سال بیمه بریزی  ب همون تعداد حقوق میدن ولی بالای بیست سال ریخته باشی یکماه کامل حساب میشه من ۲۲سال بریزم بازنشست میشم با حقوق ۳۰روزه

خوبه الانم 17 حد تقل پرداختی هست اما برا تون کاربر میگفت شوهرم حق بیشتری میداد برا بیمه براش حد اقل ...

آره احتمالا بیمه کمتری پرداخت میکرده

درمانی ک انتخاب نکردم چون زیر نظر شوهرم بیمه درمانی دارم خودم الان ۳۳سالمه ب ۵۵سال برسم بازنشسته میش ...

خب من الان 20 سالم باشه 22سال بسمه بریزم میتونم با 30 روز حقوق باز نشست بشم؟