2777
2789

داییم و زن داییم قبل از ازدواج همو میخواستن

اما مادربزرگم اینا مخالف بودن میگفتن اینا در حد ما نیستن 

بعد از ازدواج شونم روی خوش به زن داییم نشون نمی‌دادن و تحویلش نمیگرفتن 

اما مامان من بی طرف بود کاری نداشت و هیچوقت به زن داییم بی محلی و بی احترامی نمی‌کرد 

با این وجود چند سال پیش که پسر داییم میخواست بیاد خواستگاریم مامانش نذاشت و هر جا هم منو میدید انگار دشمن خونیش بودم😶😵‍💫

عاشق پسره نبودم اما پسر خوبی بود باهاش میتونستم خوشبخت بشم الان زندگیم خیلی بهتر از الان بود😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ازدواج فامیلی چرته زنش بودی هرروز زنداییت میخواست عقده هاشو سرت خالی کنه چی؟

من پسر یکی فامیلا اومد خوشتیپ پولدار همه چی تموم گفتم نه هم نمیشه از سلامت بچه ها در آینده مطمئن بود هم مشکلی پیش بیاد نمیتونی مثل غریبه ها رفتار کنی باید بسازی و بسوزی 

خانوادش بودن حتما صلاح بچشونو تو این دیدن که ازدواج نکنین

آخه منو دوست داشت بیچاره 

بعدم اگه بخوای از دیدگاه حسابگرانه هم نگاه کنی من ازشون بالاتر بودم که پائین تر نبودم