2777
2789
عنوان

زن داییم بخاطر عقده های قدیمیش نذاشت پسرداییم باهام ازدواج کنه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 26 پست
زنداییتم خیلی اذیت شده که دیگه متنفر شده از همه خانواده شوهرش حالا چه اونایی که خوش رفتار بودن یا او ...

آخه باور کن خودشم آدم موجهی نیست 😂

مثلا یه بار تو جمع به داییم میوه تعارف کردیم زنش از اون طرف داد زد اصرارش نکنید این چندروزه اسهاله!!!! 

دقیقا اینطور گفت پیش همه 😂😂

کلا تو حرف زدن عاقل نیست برای همین احترام نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش حق نمیدم چون مامان من بهش بدی نکرده

نه منظورم مادرتون نبود ولی مادر بزرگ اون پسر بچه هاش و بقیه حتما خاطره بدی ساختن .آدم وقتی عروس دوماد میگیره میخواد جونشم براشون بده اون زمینه ذهنی مانع میشه..چون منم تو موقعیت زنداییتون بودم کاملا درکش میکنم..در ضمن ازدواج فامیلی همه جوره به درد نمیخوره

آخه باور کن خودشم آدم موجهی نیست 😂مثلا یه بار تو جمع به داییم میوه تعارف کردیم زنش از اون طرف داد ز ...

پس اینجوری اذیتت میکرد نمیزاشت از زندگیت لذت ببری ....

الان پسرداییت خوشبخته؟

کاربری دست دو نفره

نه خانومشو دوس نداره انگار 🤕خانمشم گویا جریان منو شنیده ازم متنفره

اهان تو همونی که داییت اینا نزدیک خونتون مینشستن گفتی خانم پسرداییم هی متلک میندازه 

کاربری دست دو نفره

اهان تو همونی که داییت اینا نزدیک خونتون مینشستن گفتی خانم پسرداییم هی متلک میندازه

نه عزیزم خونه مون نزدیک شون نیست 

خانمشم متلک نمیندازه اما با اخم رفتار میکنه پشتشو میکنه بهم وقتی منو میبینه 

اون حتما یه کاربر دگ بوده

همون بهتر ک نشد بعد همین زندایت پس فردا اگ مادرشوهرت میشد هر بلایی ک سر اون آورده بودند سرتو خالی می‌کرد اون موقع افسوس میخوردی  هرچند هم ک پسر خبی باشه ولی مادرش نمیذاشت زندگی بکنیدپس خوشحال باش ک نشد

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

آره عزیزم درست میگی ممنون

فدات 😘😘♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️