آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
همینایی ک شوهر دارن و اینجا مینالن میگن شوهرو میخواین چیکار مجردی خیلی خوبه اینا قبل ازدواج کلی نذر ...
اصلا طرف بار سومش هست داره عروس میشه .
دنبال مرد متاهل میوفتن
متاهل و دوست پسر دارن
من مجرد چرا نباید از زندگیم درد دل کنم.قبول دارم زندگی متاهلی سخته. ولی قرار نشده که مجرد بمونم
ولی عزیزم منم نیاز جنسی دارم نمیتونم با هر کسی برم تو رابطه که شما به منه ۲۶ ساله حق بدین.
خونه پدر مادرم بهشته
امیدارم قسمتت بشه عزیزم حق داری ولی بعد بچه دار شدن نیاز جنسی خاموش میشه
لطف داری عزیزم به امیدخدا ❤️
خانما تو خونه شوهر برای ادم ریدنی تو کاز نیست بعدش هم شوهر شما رو نمیخوام بعدش شب جمعه نیست که زده ...
دردِ عشقی کشیدهام که مَپُرس
زهرِ هجری چشیدهام که مَپُرس
گشتهام در جهان و آخرِ کار
دلبری برگزیدهام که مپرس
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
ما زن ها کمتر له له مرد بزنیم و انقد وابسته نباشیم دنیامون گلستون میشه
هزار جَهد بکردم که سِرِّ عشق بپوشم
نبود بر سر آتش مُیَسَرم که نجوشم
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
دردِ عشقی کشیدهام که مَپُرسزهرِ هجری چشیدهام که مَپُرسگشتهام در جهان و آخرِ کاردلبری برگزیدهام ک ...
چه قدر قشنگ 🌹🌹