2777
2789
منم چیزی نگفتم که من منظورم از لحاظ جنسی بود مردا محتاج ترن نه اینکه عاشق چشم ابرو زن باشن که

فکر کنم یکسان باشند به لحاظ جنسی به لحاظ عاطفی هم زنان بیشتر . بعدشم مجرد بمونه همین نیاز ها..؟. و اینکه خیلی مردا هم هستن که بخاطر شخصیت طرف باهاش ازدواج میکنن در کل همه چیز کنار هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشهری های جنوبی عشق ان بخدا

شما لطف توهن

بله هیچ کس همشهری خود ادم نابو واقعا 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خوبه تو الان دنبال یه خاستگاری مجرد درس فهمیده هستی بعضیا دنبال شوهر بقیه آن که بگیرنشون

نه خواهر من  

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان محله ما پنج شیش مورد بوده دختره دو سه بار ازدواج کرده بچه هم داشته ی پسر مجرد اومده باهاش ازدوا ...

من که حاضر نیستم ترجیح میدم دختر باکره و دست نخورده باشه. شما کجا زندگی می‌کنی😂😅

نمیدونم چرا دعواتون میکنن میگن شوهر میخوای چیکار . اتفاقا ازدواج خیلی هم خوبه و حق داری بخوای طبیعت ...

اخه عزیزم من بیشتر برای درد دل میام. کار خاصی که از کسی بر نمیاد 

اون قدر چالش دارش میکنند 😅