آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
منم چیزی نگفتم که من منظورم از لحاظ جنسی بود مردا محتاج ترن نه اینکه عاشق چشم ابرو زن باشن که
فکر کنم یکسان باشند به لحاظ جنسی به لحاظ عاطفی هم زنان بیشتر . بعدشم مجرد بمونه همین نیاز ها..؟. و اینکه خیلی مردا هم هستن که بخاطر شخصیت طرف باهاش ازدواج میکنن در کل همه چیز کنار هم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خوبه تو الان دنبال یه خاستگاری مجرد درس فهمیده هستی بعضیا دنبال شوهر بقیه آن که بگیرنشون
نه خواهر من
نمیدونم چرا دعواتون میکنن میگن شوهر میخوای چیکار . اتفاقا ازدواج خیلی هم خوبه و حق داری بخوای طبیعت ...
اخه عزیزم من بیشتر برای درد دل میام. کار خاصی که از کسی بر نمیاد
اون قدر چالش دارش میکنند 😅