2777
2789
عنوان

بخاطر رفتار مادرشوهرم میدونم شوهرم امروز کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 59 پست
چرا مادرشوهر تصمیم میگیره بری جایی یا نه؟ واقعا خاک! چرا اجازه میدی؟ اون گفت نه به درک میرفتی همون ا ...

خب نبرد دیگه به زور میرفتم سوار ماشین میشدم ؟

الان گیر دادن باید زنگ بزنی باز بیاد دنبالت بری ولی من دیگه روم نمیشه 

انگار شدم برده اینا 

میگم نمیرم شوهرم داد و بیداد میکنه

مثل مادر من هستی طلاق بگیر وگرنه دیوونه میشی

چه طلاقی طلاق واسه کسیه که پشتوانه داره مستقله بچه نداره نه آدمی مثل من 

یه بچه یک ماهه رو چجور بزرگ کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گناهکار این قصه مادر همسرته، ولی حس میکنم خودتم کم سن و سال و بی سیاستی! کشش نده قصه رو اگه اطل ...

الان نمیخوام برم خونه بابام دیگه ولی به زور میگن باید بری بنظرت چیکار کنم؟روم نمیشه بگم بیان دنبالم

به مادر شوهرت چه ربطی داره کجا میری از الان بهش رو نده .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی شوهرت میگه برو از مامانم اجازه بگیر. انجام نده و بگو من فقط شوهر کردم. از شوهرت اجازتو گرفته بو ...

اشتباه کردم ولی بعدش زنه دیگه دست از سرم برنمی‌داشت دم به دقیقه میخواست بیاد توهین کنه الانشم باز میاد 

امروز منو به زور میخوان بفرستن که کار زشت مادرش توجیه بشه و بقیه نفهمن تا چه حد به من ظلم میکنن خودشون هم روشون نمیشه ببرن میگن باید زنگ بزنی بیاد دنبالت 

خب من چجور آخه بگم بیا دنبالم ؟

اصلا حس خوبی ندارن که یه روز میگن برو یه روز میگن نرو 

میگم ببرید نمیبرن میگم نمیرم چند روز دیگه میرم شوهرم دعوا میکنه

خودت احساس نمیکنی ریادی ضعیفی

نمیبرنت به درک اسنپ ماکسیم ۱۳۳ ابنا پس برای چیه اصلا برو سر خیابون تاکسی سوار شو خو

چرا اینقدر به حرف اونایی یه خودی نشون بده

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺