2777
2789
عنوان

بخاطر رفتار مادرشوهرم میدونم شوهرم امروز کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 59 پست
خودت احساس نمیکنی ریادی ضعیفینمیبرنت به درک اسنپ ماکسیم ۱۳۳ ابنا پس برای چیه اصلا برو سر خیابون تاکس ...

فکر میکنی اینایی که اینطورین بخوام با تاکسی برم منو زنده میزارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت بخوام برم جایی اجازه نمیگیرم فقط میگم میرم فلان جا که البته به غیر‌ از خونه مادرم جایی نمیرم و گاهی باشوهرم میریم شب گردی

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
اشتباه کردم ولی بعدش زنه دیگه دست از سرم برنمی‌داشت دم به دقیقه میخواست بیاد توهین کنه الانشم باز می ...

دعوا کنه! بمون پای حرفت! قوی باش دختر! 

ابدا به حرف اونا نرو والا تا اخرش باید سواری بدی

یه کلام بگو اگه قرار بود برم دیروز با مادرم می رفتم پس دیگه قرار نیست برم! (و هرچه گفتن دیگه  هییییییچ جوابی نده و هرگز توهین یا بی احترامی هم نکن) اما پای حرفت بمون و بذار بدونن ادم بزرگسال بالغ و جدی هستی نه یه کودک که بخوان براش تصمیم بگیرن! دیدی بچه ها نق می زنن ولی حرفتو انجام میدن هرگز چنین رفتاری نداشته باش

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
تو تاحالا با مرد شکاک و بد دل آشنا شدی ؟😐

سعی کن اعتمادشو جلب کنی تا وقتی که بفهمه غیر از اون کسیو نداری.شوهر من از شوهر توام بد بود.

بعد ۹ سال الان داره درست میشه

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
هیچی دیروز دعوتم کردن اومدن دنبالم مادرشوهرم نزاشت بریم بهونه کرد که چهل روزی ماست حالا امروز گیر دا ...

سیاست نداری دختر؟میگفتی زنگ زدم نبودن خونه انقدر اختیار به اون پیرزن نده 

میگه تا ۴۰ روزگی جایی نباید بری

منم نزاشتن تا ۴۰ روز جایی برم اما دخترش پارسال این موقع زایمان کرده بود هفته ای دوبار اینجا بود.

بدبخت ماییم که میزاریم حرفشون رو به جایی برسونن.سعی کنیم حرف خودمون رو جلو ببریم نه اونا.

منم فقط خبر دادم

میگه مار پوست ام بندازه ذاتش تغییر نمیکنه.

مادرشوهر توام مشخصه چیه.

مال منم مثل توعه تنها نیستی‌.

فقط‌باید یه درگوش و یه در دروازه باشه

الان نمیخوام برم خونه بابام دیگه ولی به زور میگن باید بری بنظرت چیکار کنم؟روم نمیشه بگم بیان دنبالم

در کمال ارامش و بدون اینکه ناراحت بشی یا بخوای کسی رو ناراحت کنی بگو 

فعلا نمیخوام برم خونه پدرم. 

و دیگه نه بحثی کن و نه جوابی بده. 

و واقعا هم نرو

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند