2777
2789

سلام دوستان من از قبل تایپ نکردم همین الان این اتفاق افتاده ...بزارین تعریف کنم چی شده ، حالم خوب نیست اگه محض کنجکاوی اومدین و نمیخواین کمک کنین لطفا برید یه تایپیک دیگه 

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

دوستان من و شوهرم حدود یکسال میشه که عقد کردیم از بهمن هم زیر یه سقفیم ، ترم قبل هم من و هم همسرم دانشجو بودیم ، با همه چی ش ساختم و کنار اومدم و دانشجو بودنش رو درک کردم و بابت هیچی بهش سخت نگرفتم...گذشت تا الان که درسش تموم شده و یه استان دیگه با فاصله ۸۰۰ کیلومتر ۳ روز در هفته میره سر کار و برمیگرده تهران باز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من و شوهرم حدود یکسال میشه که عقد کردیم از بهمن هم زیر یه سقفیم ، ترم قبل هم من و هم همسرم دا ...

منم این ترم سنگین واحد برداشتم و جوری برنامه ریزی کردیم که یه ترم زودتر فارغ التحصیل بشم .۲۷ واحد دانشگاهی برداشتم،  نگید بیشتر از ۲۴ واحد نمیشه،  چون که ۳واحد هم مازاد بر سقف برداشتم و از شنبه تا پنجشنبه دانشگاهم 

منم این ترم سنگین واحد برداشتم و جوری برنامه ریزی کردیم که یه ترم زودتر فارغ التحصیل بشم .۲۷ واحد دا ...

بعد اینکه دانشگاهم خود شهر تهرانه ، ولی ما شهری زندگی می‌کنیم که ۲ساعت با تهران فاصله داره و چون هزینه خوابگاه خیلی زیاد بود ، منم رفت و آمد میکنم که از لحاظ مالی به شوهرم فشار نیاد و در عوض گفتم که به کا ای خونه و هیچی دیگه نمیرسم 

شما کلاه خودتون رو بکنید قاضی که ۵ صبح از خونه میزنم بیرون و ۹ و نیم شب میرسم خونه ...صبح باید ۴و نیم پاشم که ۵ راه بیوفتم 

اونم با درس های سنگین پیراپزشکی مخصوصا این ترم که سخت ترین درس ها رو همین ترم دارم توی کل سنوات تحصیلم

بعد اینکه دانشگاهم خود شهر تهرانه ، ولی ما شهری زندگی می‌کنیم که ۲ساعت با تهران فاصله داره و چون هزی ...

عجب اراده و پشت کاری بخدا من صب تا شب خونم از تنبلی به کلی از کارامم نمیرسم و همیشه کلافم 

بعد اینکه دانشگاهم خود شهر تهرانه ، ولی ما شهری زندگی می‌کنیم که ۲ساعت با تهران فاصله داره و چون هزی ...

و شوهرم هم آدم خوبیه منتها به شدت وسواس داره ،مادرش هم وسواسیه کلا خانوادگی جوری ن که خیلی خیلی حساسن مثلا ما با یه لیوان اگه آب بخوریم با وایتکس باید بشوریمش وگرنه میگن که نه تمیز نشستی...

من تو این مدت تا حد زیادی همسرم رو اصلاح کردم ولی از حق نگذریم خودمم شلخته م ، هیچ جونی واسه م نمیمونه که بعد از دانشگاه آشپزخونه و گاز رو مرتب کنم یا ظرفای غذا رو بشورم 

تازه هر شب واسه ناهار فردای دانشگاهم غذا میپزم که خرج اضافی نکنم