خانوم_گل_1382 مدیر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 364 عنوان شوهرم رو از خونه انداختم بیرون کمک فوری میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 50 پست سلام دوستان من از قبل تایپ نکردم همین الان این اتفاق افتاده ...بزارین تعریف کنم چی شده ، حالم خوب نیست اگه محض کنجکاوی اومدین و نمیخواین کمک کنین لطفا برید یه تایپیک دیگه هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:) 1404/08/09 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaran2059 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 423 چرا باید ی مرد همون اول زندگی خونه و ماشینش رو بزنه به اسم شما؟مگه خودش زحمت نکشیدهمیتونید از این به بعد هر چی خریدید بزنید به اسم شماتو کارای خونه هم بگو کمکت کنهاین همه وسواس ب خرج ندید
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1825 بهش زنگ نزن ولی اگه برگشت راهش بده .به خونواده فعلا کشیده نشه بهتره. روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
latife2 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6089 چرا باید ی مرد همون اول زندگی خونه و ماشینش رو بزنه به اسم شما؟مگه خودش زحمت نکشیدهمیتونید از این به ... دقیقا هر دو به خاطر فشار عصبی شدینمسئله حادی نداریدبا آرامش و صحبت راه حل منطقی پیدا کنیداصلا هم نذار خانواده ها بفهمن چون مشکل بزرگی نداریدو همدیگه از چشم بقیه میندازید و دید بقیه بد میشه
خانوم_گل_1382 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 364 چرا باید ی مرد همون اول زندگی خونه و ماشینش رو بزنه به اسم شما؟مگه خودش زحمت نکشیدهمیتونید از این به ... دیگه چیزیه که توافق کردیم خودشون بابت این قضیه مشکلی ندارن و لابد علتی داره. من تو این زندگی زحمت نکشیدم که بی هیچی زن گرفته و با نداریش ساختم؟ بحث اصلا سر اون نیست ، خودش هم میدونه که وظیفشه بزنه به اسمم اصلا من نباید اینو بگم که هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2341 عزیزم متوجه هستم امیدوارم قدر از خودگذشتگی شما رو بدونه دوستی نداری ازش کمک بگیری؟ بیاد باهم تمیز کنید تو روحیه جفتتون تاثیر داره کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
خانوم_گل_1382 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 364 عزیزم متوجه هستم امیدوارم قدر از خودگذشتگی شما رو بدونه دوستی نداری ازش کمک بگیری؟ بیاد باهم تمیز کن ... سلام ... به بهانه اینکه سوئیچ رو بهش بدم که تو گرما نمونه کشوندمش خونه و قول داد بره پیش روانپزشک و خودشو اصلاح کنه ....ممنون از راهنمایی هاتون :) هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)