2777
2789
عنوان

شوهرم رو از خونه انداختم بیرون کمک فوری میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 50 پست
خلاصه منم لباسام خاکی با یه وضع بد رفتم تو پارک و زنگ زدم پلیس یهو اومد تو پارک و داد زدم سمت من نیا ...

اونجا خواستم ازش شکایت کنم و تعهد بگیرم که افسرنگهبان بیرونش کرد و گفت میدونم فقط میخوای بترسونیش ولی الان پرونده تشکیل بشه واسه شوهرت شر میشه ...منم گذشت کردم و با پادرمیانی افسر برگشتم 

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

اونجا خواستم ازش شکایت کنم و تعهد بگیرم که افسرنگهبان بیرونش کرد و گفت میدونم فقط میخوای بترسونیش ول ...

از دیشب که اومدیم خونه هی داره منت کشی میکنه و گریه و التماس ولی من حتی نگاهشم نمیکنم جامو هم بردم یه اتاق دیگه 

از صبح شروع کرد به تمیز کردن خونه و غذا بار گذاشتن تا نیم ساعت پیش که گیر دادم از خونه برو بیرون نمیخوام ببینمت برگرد شهرتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب که اومدیم خونه هی داره منت کشی میکنه و گریه و التماس ولی من حتی نگاهشم نمیکنم جامو هم بردم ی ...

کلید خونه و سوئیچ ماشین رو گرفتم ،پولامون هم تو حساب خودمه و در رو قفل کردم از داخل دیدم که داره میره سمت همون پارک ، ۱۰ دقیقه پیش هم برگشت در میزد ولی در رو باز نکردم 

کلید خونه و سوئیچ ماشین رو گرفتم ،پولامون هم تو حساب خودمه و در رو قفل کردم از داخل دیدم که داره میر ...

من با کلی مصیبت خانواده م رو راضی کردم با این آقا ازدواج کنم و واقعا نمیتونم شکست بخورم ...میدونم آدم بدی نیست ولی نمیدونم چه جوری تنبیهش کنم که دیگه از این غلطا نکنه ...به خدا دست خودش نیست اونم مریضه وسواسش زیادی داره اذیتم میکنه اونم تو این شرایط 

به نظرتون کلا راهش ندم دو سه هفته بزارم بره بمونه خونه باباش ؟ یا راش بدم بیاد خونه و خانواده ها نفهمن؟

چرا می خوای زود تر تموم بشی

شوهرم برای ترم بعد میره آلمان ، منم میخوام زودتر تموم کنم که برم و تنها نمونم ، دانشگاه آزاد هم هستم و هر ترم شهریه ها داره نجومی تر میشه مخصوصا علوم پزشکی..

عجب اراده و پشت کاری بخدا من صب تا شب خونم از تنبلی به کلی از کارامم نمیرسم و همیشه کلافم

به خدا تازه مقاله نویسیم رو هم دارم برای اینکه رزومه م قوی بشه هفته ای ۱۰ ساعت هم رو مقاله م کار میکنم ، مدیریت مالی و سرمایه گذاری و ‌‌‌‌‌..‌هم رو دوش خودمه 

فقط به کارای خونه نمیرسم وگرنه فعالیتم خیلی خیلی بیشتر از حد توانمه

تا همین الان میگم خیلییییی از خودت گذشتی هیچکس قدر نمیدونه اشتباه میکنی

وقتی عروسی کردیم چون دانشجو بود نه طلا گرفتم نه مراسم نامزدی نه هیچیییی ‌...کی باورش میشه لباس عروس من ۳تومن هزینه ش بود ارایشگاهم ۶تومن؟ موقعی که اون دانشجو بود همه جوره باهاش ساختم حالا این وضعمه نوبت من که شده 

اسی خدایی عجب تحملی داری خیلی فداکاری کردی ول کن توم آدمی و حقته خیلی زندگی خوبی داشته باشی یبار فقط ...

شوهرم هم آدم خوبیه ولی انتظار دارم درک کنه ...

خدایی همیشه تو کار خونه کمک میکنه ولی از وقتی که میره سرکار یه استان دیگه نه ...موقعی که تهران سرکار بود کارای خونه رو تا حد زیادی کمک میکرد

جفتتون خسته اید و مشخصه مشکل حاد رفتاری و.. باهم نداریدپس یه آخر هفته باهم وقت بگذرونید خوش بگذرونید ...

نداریم واقعا ....من بعضی وقتا به خاطر ۳۰ هزارتومن حتی ۲ساعت مسیرم رو طولانی تر میکنم با مترو میام که پول اتوبوس ندم