2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 571 پست
هدفتون از این نوع تاپیکا چیه؟؟؟هر روز چند مدل از این تاپیکا زده میشه چند تا جمله ادبی و اظهار شرم و ...

وقتی دلت به خدا و صاحب الزمانت گرم باشه منتظری یه جا مطلب بذارن بخونی یه جا نماز امام زمان بزارن خودتو برسونی یه تعطیلی گیرت بیاد بری مسجد جمکران... فقط باید عاشق باشی... حتی اگر ته دلتو به صاحب الزمان نزدیک میکنه یه 5 دیقه وقت بذار مطالبو بخون شاید دعوت شدی عزیزم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم عقیده نیستم اما بزار بمونم بیرونم نکن😢

قدمت سر چشم 

ما خاک پای کسی هستیم 

که تو یاد امام زمان شریک شده 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خیلی دلم شکستهعزیزم حوزوی هستی؟؟؟

وقت نماز 

سریع بر میگردم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

شمشیر😂؟ 

نه بابا 

اینقدر سلاح ها پیشرفته وجود داره 

تو باورت میشه ایشون میخواد با شمشیر مقبل دشمنان وایسته؟ 

ببین خیلی از ادیان منتظر منجی هستن 

از زرتشتی و بودایی و یهود ی و مسیحی و...

وقتی بعد از ظهور حضرت مسیح پشت سر امام زمان نماز میخونخ و به ایشون اقتدا میکنه

اکثر مسیحیا به ایشون ایمان میارن 

پس نصف جمعیت دنیا کنسله😂😂

جنگ ایشون با کسایی هست که برای رسیدن به منافعشون بین کشور ها جنگ راه میندازن 

برای رسیدن به منابع کشور ها جنگ راه میندازن 

ویروس دست ساز میسازن 

مردم رو تو ضعف نگه داشتن 

ضعف اقتصادی 

فرهنگی 

هنری 

دینی 

علمی 

و... 

با ظالمان هست 

با جهانخواران 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

واقعاااااا از صمیم قلب از همه ی دوستانی ک باعث شدن چند سال پیش من با این تاپیک آشنا بشم ممنونم از هم ...

منم زیاد یادم نیست اینجا با چه کسی اول وارد این تاپیکا شدم... ولی خدا خیر بده هر کسیو که مارو با آقامون بیشتر آشنا کرد 🤲🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

وقتی دلت به خدا و صاحب الزمانت گرم باشه منتظری یه جا مطلب بذارن بخونی یه جا نماز امام زمان بزارن خود ...

خب چرا من هر چی از خدا میخوام کمکم کنه نمیشه؟

سعی کردم بش نزدیکتر بشم اما انگار خودش دوسم نداره

چقدر دیگه درد بکشم؟

حکمت اینهمه رنج من چیه من ک آسیبی به کسی نزدم

با اجازه ما وارد نشدی که ما بخواییم بیرونت کنیم 

دعوت شده ای🤗😉❣️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ما همه با تمام وجود یه عقیده داریم اینکه کسی بی دلیل این تاپیکو باز نمیکنه مگر اینکه دعوت شده باشه

شما تاج سرمونی 😍

بمون 😘

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت