2777
2789

:مادرشوهرم با اینکه به حرفش بودم اومد قهر کرد رفت به نفعم شد اما یکم اعصابم خرده 

تو این مدت هم خیلی سرم منت گذاشت که چیزی نگفتم هم هی سرزنشم میکرد هم با مادرم بدرفتاری کرد هم نزاشت برم جایی هم حرفای زننده زیاد میزد 

دیروز نومادریم اومد منو ببره نزاشت گفت ۴۰ روزگیشونه

من هیچی نگفتم فقط چند سری پیش شوهرم با خنده گفتم مادرت چجور روش شد 

حالا میگن امروز برو زنگ بزن بیاد دنبالت من اما دیگه روم نمیشه بگم بیان دنبالم مادرشوهرم نمی‌برتم شوهرم سرکاره تنهایی بچه رو نمیتونم بردارم

حالا نیم ساعت پیش با لبخند اومد اولش روش نمیشد قهر کنه پرسید گریه کرد یا نه شب و از این حرفا 

بعد گفت برو خونه بابات بگو بیان دنبالت و این چیزا 

بعد پاشد بره برگشت گفت من دیگه حتی نمیام بهتون سر بزنم این مدتم بحثش جدا بود اومدم 

دیگه کمک هم نمیکنم بگو همون نامادریت بیاد کمکت کنه 

و رفت 

الان بنظر شما من چیکار کنم برم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا بری ؟چرا ؟ک اون راحت خوشحال بشه؟؟؟

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فککن بی کسی خودت کاراتو انجام بده منت کسیو نکش

من بخدا اصلا نمیگفتم کمک کن  البته کنک زیادی هم نکرد فقط حموم بردنشو میگفتم ببر 

تا دو هفته که مامانم اومد همه کارهامو کرد بعد یک هفته که تنها شدم اونموقع دو سه بار لباسای بچه رو شست و چندبار پوشکشو عوض کرد 

بعد شوهرم شبا نمی اومد خونه میگفت بچه نمیزاره بخوابم به جای اون یکیشون می اومد و طبیعتا بچه که شبا گریه میکرد کمکی میکردن ولی خب این که منتش نباید سر من باشه

مهمونی نه اینکه برم برنگردم

عمرا اینکارو نکن پررو وقیح میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اصلا کامل خوندی که سریع قضاوت میکنی من از اون کمکی نخواستم فقط حموم بردنشو ازش میخواستم همین 

ولی خودش به زور چندبار شست و لباساشو شست 

مامانم ۲۰ روز اینا اومد کمکم 

وقتی مامانم نبود حای شوهرم می اومدن پیشم شبا و دوساعت تو آروم کردن بچه کمک میکردن که اونم مسئولیت شوهرم بود

من بخدا اصلا نمیگفتم کمک کن البته کنک زیادی هم نکرد فقط حموم بردنشو میگفتم ببر تا دو هفته که مامانم ...

بگو خب نوه خودتونو کمکی کردی ب پسر خودته چطور خدایی نکرده بحثی چیزی پیش بیاد میگن بچه ماله مرده نه ماله زن 

بعد شوهرت باید بیاد پیشت مگه تو تنهایی بچه درست کردی ک اون قشنگ استراحت کنه تو استرس بکشی ک منت بزارن سرت 

منم شوهرم میگه بچه بیا یم من تو ماشین میخوابم گفتم اصلا نمیزارم باید ببینی بچه چقدر سختی داره ک دیگه هوس نکنی

ولش کن بابا دیدی سختته بگو بابات بیاد دنبالت ولی بنظرم خودت تنهایی از پسش بربیا چون یک ماه و دوماه ن ...

اصلا متوجه نشدین چی گفتم من به کمک کسی نیاز ندارم خونه بابامم واسه مهمونی چند ساعته میگم 

اون زنه همینطوری خودش قهر کرد و چرت و پرت گفت

بگو خب نوه خودتونو کمکی کردی ب پسر خودته چطور خدایی نکرده بحثی چیزی پیش بیاد میگن بچه ماله مرده نه م ...

امشبو شوهرم اومد خونه ولی بخدا در حد نیم ساعت همش نگه داشت بقیشو خودم نگهداشتن بازم راضی بودم که منت اونا سرم نیست