2777
2789
عنوان

کیا آزمایش سلفری انجام دادن

190 بازدید | 28 پست

اینایی که آزمایش آنومالی ریسک سندروم داون داشتن و بعدش سلفری انجام دادن چندروز طول کشید جوابش اومد و نتیجه چیبود ؟امکان خطا تو آنومالی هست ؟اینکه میگن هرچی‌سن‌ بارداری بالاتر باشه ریسک رو بیشتر میزنن درسته ؟من ۳۶سالمه ان تی و سونو اصن مشکلی نداشت ولی آنومالی زده ریسک سندروم داون ۱:۴۵

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

جوابش خیلی خوبه این ازمایش رو الان تقریبا برای همه مینویسن و جواب همه خوب بوده اصلا نگران نباش 

ده روزی شدتا جوابش اومد 

حتی توی این سایت سرچ کن ملی تاپیک هست که انجام دادن و جوابس خوب بودن تا خالا جواب بد من ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نکردم عزیزم ولی دکتر میگفت خودتونو نگران نکنید از هر صد نفری که این ریسک براشون میزنن یدونشونن واقعا سندروم داون داره بقیه سالمن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مگه سندروم داون تو ان تی مشخص نمیشه فقط !!!؟؟

نه من ان تی مشکلی نداشت تو آنومالی ریسک زده رفتم سلفری انجام دادم دعا کن برا تو‌دلیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من ان تی مشکلی نداشت تو آنومالی ریسک زده رفتم سلفری انجام دادم دعا کن برا تو‌دلیم

مطمعنم اشتباه میکنن 

به خدا توکله کن 🤲❤️🥰

حتما سالم و سلامته عزیزم اصلا نگران نباش 😍🥰🥰

به نیت سلامتیه تو راهیت ایه الکرسی میخونم 🥺❤️😘

باسلام منم ان تی ریسک داون آورد سلفری انجام خداروشکر همه چی خوب بود ده روزه هم جوابش اومد فقط چون یه سری اطلاعات از قبیل سن مادر قد ووزن و...رو بعنوان فاکتور به دستگاه میدن معمولا برای سن بالای ۳۵ این ریسک‌ها رو میاره الانم هفته ۲۴ هستم خداروشکر همه چی نرماله اصلا نگران نباشین وبخودتون استرس ندین انشاالله  آزمایش تون خوب میشه🙏🌸

هیچی اندازه استرس اسیب زا نیست ،دقیقا از روزی که بهم گفتن باید بری سلفری بدی من خل شدم و درست وقتی جوابش اومد که بچم صحین و سلامته دیگه نداشتمش،و ناراحت کننده تر  اینکه متوجه شدم درست از همون روز که جواب nt اومد دستم دیگه قلب پسر کوچولوم نزده،تاپیکامو بخون و اصلا استرس نداشته باش

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

من هم انجام دادم اتفاقا توی آنومالی برای منم ریسک زده بود برای سلفری یکم پول بیشتر دادم جوابش رو سه روزه بهم دادن و همه چیز خوب بود  

نترس اینا بازی های دکترا و آزمایشگاهاس باید یه پولی تو جیبشون بره دیگه

مطمعنم اشتباه میکنن به خدا توکله کن 🤲❤️🥰حتما سالم و سلامته عزیزم اصلا نگران نباش 😍🥰🥰به نیت سلام ...

ممنون عزیزم میام اینجا دلم آروم میگیره خدا خیرت بده الهی خدا هیشکی رو ایجور امتحان نکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باسلام منم ان تی ریسک داون آورد سلفری انجام خداروشکر همه چی خوب بود ده روزه هم جوابش اومد فقط چون یه ...

خدا رو شکر الهی سالم بغلش بگیری 

خدا برا منو توپ دلیمم خوب بخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40