2777
2789
عنوان

کیا آزمایش سلفری انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست
من هم انجام دادم اتفاقا توی آنومالی برای منم ریسک زده بود برای سلفری یکم پول بیشتر دادم جوابش رو سه ...

جالبه برام هرچی نگاه میکنم تا خیلیا همین تجربه رو داشتن بخدا همون استرسی که میدن به مادر بیچاره از صدتا سم بدتره 

من دیروز چشام از گریه داشت در میومد دقیقم نمیکنه که آدم بفهمه حداقل نصف جون میکنن آدمو 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

خواهزاده ام دو بار سقط داشتن ۵ و ۶ ماهه،برای بارداری سوم این آزمایش رو انجام دهدن خیلی نگران هستند

خدا کمکش کنه و نی نیش سالم بیاد بغلش بحق امام حسین 

چون خودم استرسش کشیدم دیروز تا حالا می‌دونم چه حالیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اندازه استرس اسیب زا نیست ،دقیقا از روزی که بهم گفتن باید بری سلفری بدی من خل شدم و درست وقتی ج ...

یعنی تو سونو مشخص نشده بود که قلبش میزنه یانه؟من سونو اصن مشکلی نداشت ان تی خوب بود ولی آنومالی ریسک زده دعا کن با دل پاکت خدا به بچه م رحم کنه 

بخدا همین استرس و فشار عصبی که رو مادر از همه چی خطرناک تر ولی دست آدم نیست خدا هیشکی رو ایجور امتحان نکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو سونو مشخص نشده بود که قلبش میزنه یانه؟من سونو اصن مشکلی نداشت ان تی خوب بود ولی آنومالی ریسک ...

سونو هیچ مشکلی نداشت، فقط ازمایش انتی ریسک کمی رو نشون داد که من خیلی بابتش استرسی شدم و درست وقتی جواب سلفریم اومد که سلامته سلامته ،رسید دستم رفتم دمتر نشون دادم یه سونو بابت طول سرویکس نوشت و اونجا بود که فهمیدم دیگه ندارمش،آرامش خودتو حفظ کن که خدا نگهدارشه،و هیچ کس اندازه خودت نمیتونه بهش اسیب بزنه با استرس! 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
سونو هیچ مشکلی نداشت، فقط ازمایش انتی ریسک کمی رو نشون داد که من خیلی بابتش استرسی شدم و درست وقتی ج ...

دیشب تکون میخورد البته در حد نبض بعد رو پهلو که میخابم توپهلوم جمع میشه الآنم یه تکون کوچولو خورد ..دعا کن برام دلت شکسته با دل شکسته ت‌برا نی نیم دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم میام اینجا دلم آروم میگیره خدا خیرت بده الهی خدا هیشکی رو ایجور امتحان نکنه

اصلا نگران نباش به امید خدا سالمه 

ایشالا به حق امام زمان سالم و سلامت میاد تو بغلت بعد میفهمی که این دکتر را و دستگاهاشون اکثرا اشتباه تشخیص میدن

اصلا نگران نباش به امید خدا سالمه ایشالا به حق امام زمان سالم و سلامت میاد تو بغلت بعد میفهمی که این ...

الهی آمین از خدام مشکلی نباشه 

پول فدای  سرش بخدا استرسی که دیروز کشیدم ارزش نداشت قربون دخترم برم الهی نه ایجور وابسته ش شدم باباش از من بدتر ذوق زده س هنوز چیزی بهش نگفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونو هیچ مشکلی نداشت، فقط ازمایش انتی ریسک کمی رو نشون داد که من خیلی بابتش استرسی شدم و درست وقتی ج ...

جواب سونو رو فرستادم همه چیز طبیعیه درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جالبه برام هرچی نگاه میکنم تا خیلیا همین تجربه رو داشتن بخدا همون استرسی که میدن به مادر بیچاره از ص ...

منو شوهرم توی اون چند روزی که این اتفاق افتاد نه آب خوردیم نه غذا من فقط  یه مرده متحرک بود 

اصلا نگران نباش قول بهت میدم هیچی نیست جوابتو گرفتی تگک کن

منو شوهرم توی اون چند روزی که این اتفاق افتاد نه آب خوردیم نه غذا من فقط یه مرده متحرک بود اصلا نگر ...

خدا هیشکی رو ایجور امتحان نکنه واقعن آدم نابود میشه 

شوهرم هنوز نمیدونه سرکار راه دور دلم نیومد بهش بگم ..خدا هیشکی رو ناامید نکنه برام دعا کن حتمن میام همینجا میگم با  خبر خوش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو شوهرم توی اون چند روزی که این اتفاق افتاد نه آب خوردیم نه غذا من فقط یه مرده متحرک بود اصلا نگر ...

عدد ریسکت چند بود؟برا من زده ۱:۴۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40