2777
2789
اخه اینجا بحث هنر کارگردانه باید یکم به فکر کسایی که رمانشو نخوندنم می بودن چون انصافا برای من جذاب ...

آره دقیقا مثلا منی که خیلی وقت پیش خوندم دیالوگی تو کتاب بود یادم نیست ولی می تونست جذابترش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا از چت جی پی تی پرسیدم اون برام خلاصه وار گفت راحت باش توروخدا با جزئیات اسپویل کننن

چت جی پی تی چرت و پرت هم میگه ها 

کلا اگه حواست نباشه با اعتماد به نفس کامل، از خودش حرف میزنه🤣

همون مصطفی که خجسته عاشقشه می‌شه ناجیِ محبوبه و تا جایی که یادمه باهاش ازدواج میکنه

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

چنت جی پی تی چرت و پرت هم میگه ها کلا اگه حواست نباشه با اعتماد به نفس کامل، از خودش حرف میزنه🤣همون ...

مصطفی کیههه وا چت جی پی تی که گفت تا اخرش ازدواج نمیکنههه توروخدا از اولش توضیح بده تا اخرشش توروخداا

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

در کل نقدی که از دید من به نرگس آبیار وارده همینه که بیشتر راوی خوبیه تا کارگردان و قصه پرداز. توی ه ...

هر کس یه نوع سلیقه داره مثلا من به جز دیالوگهاشون ایفای نقش دایه برام اصلا جذاب نیست اصلا از مرجانه گلچین انتظار نداشتم اینجوری بازی کنه درسته نقش دایه یکم شیطنت داره دلسوزه ولی اینجا داره غیر طبیعی بازی میکنه کارگردان میتونست بهش بگه باورپذیرتر بازی کنه

اسی جان من کل رمانو اسپولیل کننن

عزیزم رمانش تو گوگل هست فقط میتونم بگم که محبوبه با تمام مخالفتهای خانواده اش با رحیم ازدواج میکنه و  ازخانواده اش ترد میشه و رحیم روزگار بدی براش میسازه یه مادر داره که کاملا دخالت میکنه تو زندگیشون رحیم بهش خیانت میکنه حتی ازش بچه دار میشه و بچه اش فوت میکنه

مصطفی کیههه وا چت جی پی تی که گفت تا اخرش ازدواج نمیکنههه توروخدا از اولش توضیح بده تا اخرشش توروخدا ...

مصطفی همون پسر عموشه که خواهرش بهش می‌گفت برای تو نامه میده اگر دوستش نداری بگو. چون خود خجسته عاشقه. 

کلا محبوبه عاشق رحیم میشه و به زور باهاش ازدواج میکنه و در نهایت با بلاهایی که سرش میاد جدا میشه و زن پسر عموش میشه ولی اینبار نه زن اول! بلکه زن چندمش میشه. 

کلا سرنوشتش نابود میشه به خاطر رحیم. 

مصطفی همون پسر عموشه که خواهرش بهش می‌گفت برای تو نامه میده اگر دوستش نداری بگو. چون خود خجسته عاشقه ...

خواهر کوچیک تر محبوبه چی اونو به کی میدن

هووهاش بلایی سرش نمیارن

چرا اینجوری شد😨

مصطفی کیههه وا چت جی پی تی که گفت تا اخرش ازدواج نمیکنههه توروخدا از اولش توضیح بده تا اخرشش توروخدا ...

میگم که. چت جی پی تی خیلییی غیر قابل اعتماده. 

من بارها باهاش دعوام شده😅

انقدر که هر چرت و پرتی رو که از خودش ساخته به عنوان مطلب درست بیان می‌کنه. 

میگم که. چت جی پی تی خیلییی غیر قابل اعتماده. من بارها باهاش دعوام شده😅انقدر که هر چرت و پرتی رو که ...

وای دقیقققققققققاااااااااا پشمام ریخیتیتیتیتت یه ان