2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش بی درکه 

آدم امثال این آدمارو میبینه حرصش میگیره

بگو من بی درکم یا تو که ب خودت زحمت ندادی ی پیام بدی

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
چند وقته با همین؟خب بیمارستان بوده بیهوش نبوده که چرا این دو روز بهت نگفته بیمارستانم که نگران نشی م ...

۳روز غیبش زد

سینم نمیزد پیامامو

زنگ زدم جواب نداد

الان گفته بود ساعت دو میام حرف بزنیم

ولی بازم نیم ساعت ی بار جواب میداد دیگه قاطی کردم

:) 
۳روز غیبش زدسینم نمیزد پیاماموزنگ زدم جواب ندادالان گفته بود ساعت دو میام حرف بزنیمولی بازم نیم ساعت ...

انلاین نبود مثلا تو اینستا یا تلگرام ببینی پستی چیزی جدید لایک کرده یا کسیو فالو کرده یا نتش باز باشه پیام۲ تیک بره براش

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
انلاین نبود مثلا تو اینستا یا تلگرام ببینی پستی چیزی جدید لایک کرده یا کسیو فالو کرده یا نتش باز باش ...

تو اینستا ی استوری گذاشته بود ولی میگه پیجم دست ادمیننمه

:) 
تو اینستا ی استوری گذاشته بود ولی میگه پیجم دست ادمیننمه

😐😑

پیجش کاریه 

ادمین داره مگه