2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم این چ حرفیه ماشاللع خودت پر طرفداری رفیقام همه میشناسنت معروفی

جدی میگی ملکه؟؟؟😂😍

داری دوروووووغ میگییییی دلم خوش شه پ چرا ازم امضا نمیگیرن پ چرا نمیان باهام عکس بگیرن ☹️

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
جدی میگی ملکه؟؟؟😂😍داری دوروووووغ میگییییی دلم خوش شه پ چرا ازم امضا نمیگیرن پ چرا نمیان باهام عکس ...

ن دیگ در حد امضا خخخ هیسسسسس الان اسی بیرونمون میکنه وسط تاپیک چاق سلامتی کنیم شبت بخیر عزیزم 

عشقممممم فقط امین ❤️ https://daigo.ir/secret/51817185209

ن دیگ در حد امضا خخخ هیسسسسس الان اسی بیرونمون میکنه وسط تاپیک چاق سلامتی کنیم شبت بخیر عزیزم

چش چشم هرچی شما بگییی😂❤️‍

ها واقعا اسی ببخشیددد اگه بی مورد صحبت کردیم 😅

شبت بخیر عزیزمممم کلی خوشحال شدم واقعا بازم میبینمت

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

چند وقته با همین؟

خب بیمارستان بوده بیهوش نبوده که چرا این دو روز بهت نگفته بیمارستانم که نگران نشی مگه هر روز با هم چت نمی کنین و در ارتباط نیستین یهو چند روز غیبش زد تو هم زنگ زدی جواب نداد ؟

ینی ۳ روز هیچ جواب نمیداد

تاحال بهت دوروغ گفته؟

بهش اعتماد داری؟

من: چند روزه نیستی الانم داری دیر یه دیز جوابمو میدی

اگه قراره همینجوری ادامه بدی بگو خودمو اذیت نکنم برم پی زندگیم

پارتنرم: عجب ادمی تو بابا

من: چقد بی درکی

اون: تو بادرکی

دو روزه رو تخت بیمارستانم

میگه برم پی زندگیم

گمشو دنبال زندگیت پس

من: صد درصد میرم 

چند روزه هی بهت زنگ مینزم تکست میدم ککتم نمیگذه

داشتم دیوونه میشدم

انقد تو زندگیت نقش نداشتم که لاعقل یه پیام بدی ادم نگرانت نباشه