2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192303 بازدید | 908 پست
می گم اسی یه لحظه فکر کردم پشیمونه و می خواد یه جوری رابطه رو از سر بگیره،اما خب این راهش نیست.باید ...

معتاد میتونه ترک کنه سیگاری  شراب خوار  و..... خیلی عادتها رو میشه ترک کرد 

ولی...... خیانت رو هیچ وقت نمیتونه ترک کنه قشنگ مردی که خیانت کنه توی خونش جریانه 

اشتباه کرد و پشیمونه در کار نیست 

از این جور مردا دفاع نکنید حتی یه کامنت کوچیک هم واسه اینجور مردا حرامه 

و فقط اونایی که گفتن مگه چی میشه براش غذا ببر 

صددرصد کم سنن وحساس وگرنه درک از موضوع داشتن 

اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ...

خواهرم مادرش الان داره وام جور میکنه ماشین بگیره براش ک بره براش زن بگیره من خودم‌خانواده پسر باشم و ببینم عروس سابق اینکارا میکنه میگم داره راه خودش باز میکنه برای برگشت 

ببخشید واضح گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دلش برای دست پختت‌ تنگ‌شده 

انقد روابط انسانی رو پیچیده نکنید 

هرچی نهار برای خودتون گذاشتید برای اونم بزار 

اینجوری واقعا تا آخر عمر‌فکر‌میکنه چه خانومی رو از دست داده

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...
در حد عریبه ست دیگه ولی تا ابد پدر بچمه .هیچوقت هیچی مثل اول نمیشه ولی خب پای بچه در میونه ،من نمیدو ...

نگفتم چالشو بکن. میگم باید در حد یه غریبه حسابش کرد‌ بد وخوبش، و چطور گذشتن امورات اون دیگه به شما هیچ ارتباطی نداره‌. اگه قرار بود اینهمه درگیر زندگیش باشی چه کاری بود جدایی؟؟؟

چطور شمارو نمیخواد، بچه رو نمیخواد، ولی غذاتون ، و ماشینتون رو میخواد. . .

یه فکری برا خودتون کنید . 

اون چکارایی برا خودت و بچه هات انجام میده؟ازلحاظ مالی چقد کمک حاله؟ب اینا بستگی داره مثلا من شوهر سابقم بارها شده گفته به به چ بوی غذایی کشیدم با مخلفات براش فرستادم میدونی چرا؟چون اون انقد خوبی کرده و میکنه ک واقعا یه غذا هیچه…همه خرج زندگی ما با خودشه مدام پیگیره ک همه چیمون فراهم باشه اگه اونم اینطوره ک بفرس براش

خواهرم مادرش الان داره وام جور میکنه ماشین بگیره براش ک بره براش زن بگیره من خودم‌خانواده پسر باشم و ...

انفاقا اصلا همچین فکری نمیکنن خانواده اش .و اینکار مادرش کمترین کاریه که در مقابل پسرش میکنه .قسطشو پسرش میده مگه قراره مادرش بده .مادرش یه وام ۲۰۰ تومنی میخواد بگیره اگه به این پسرش نده اون یکی میگیره  .کاری به روز پسرشون اوردن که هیچ چیزی جبرانش نمیکنه بره زن بگیره ،سرو سامون بگیره چه اشکالی داره .اینطور بهتره یا اینکه به گند کشیده بشه ؟.هیچوقت منو این اقا که بهم برنمیگردیم تمام خانواده اش میدونستن من یه روزی میرم .

هیچوقت خودمو بابت کاری که انجام میدم سرزنش نمیکنم .سختی طلاق ما و علتش و پروسه اش در مقابل زندگی که ...

چی بگم؟؟؟  روش شما هم اینه. موفق باشید عزیزم. امیدوارم آرامش نصیبتون باشه کنار فرزندتان. 

نگفتم چالشو بکن. میگم باید در حد یه غریبه حسابش کرد‌ بد وخوبش، و چطور گذشتن امورات اون دیگه به شما ه ...

هرروز که عداشو نمیدم یه موقعی پیش اومده دخترم بهش غذا داده .ماشین هم عروب میاد از جلوی در خونه بر میداره و صبح جلوی در خونه میذاره .همین و بس .دخترمو هم کلاس میبره و میاره ،من سرکارم هستم 

معتاد میتونه ترک کنه سیگاری شراب خوار و..... خیلی عادتها رو میشه ترک کرد ولی...... خیانت رو هیچ وق ...

خیلی موافقم

تحمل معتادی بهتر از خیانت و هیز و هوله

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چی بگم؟؟؟ روش شما هم اینه. موفق باشید عزیزم. امیدوارم آرامش نصیبتون باشه کنار فرزندتان.

ممنون .نمیخوام بی حرمتی بشه دخترم یه روزی ازدواج میکنه ایشون باید در تمام مراحلش باشه ،حالا بعد ازدواجش اگه دلش خواست با پدرش رفت و امد هم میکنه یا نه 

سلام عزیزم

مگه براشون کاری داره یه ساندویچ بخرن یا سفارش بدن؟

زمانی اگه خانومشون بودین و این درخواست رو داشتن مشکلی نبود،نه الان که جدا شدید و هردو نسبت به هم نامحرم اید و به فرمایش خودتون جواب تماس و پیام شون هم نمیدید.

بنظرم برای خودتون ارزش قائل بشید و همونطور که پاسخ تماس شونم نمیدید جواب این درخواست شونم ندید.

اگر نیازمند بودن اگر پیرزن همسایه بودن ،اگر یه یتیم این درخواستو داشتن کارتون پسندیده بود ولی 

درمقابل فردی که جدا میشیم  و در این موقعیت،اجرایی کردن این درخواست به صلاحتون نیست چون گمان های دیگه ای ممکنه ازش ببرن البته اگر قصدتون برگشت و فرصت دادن نیست.

ممکنه بعدها بخوایین با فرد دیگری ازدواج کنین،این اقا بعدها نگن همسر سابقم هنوز بفکر منه یا ببخشین عذرخواهی میکنم این جمله رو به کار میبرم(بهم نخ میداد)

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

ممنون .نمیخوام بی حرمتی بشه دخترم یه روزی ازدواج میکنه ایشون باید در تمام مراحلش باشه ،حالا بعد ازدو ...

ولی چقد نمک نشناس واحمقه که خانومی باشعور واز خودگذشته رو به راحتی از دست داده. بعضیا لیاقت نعمتهای زیادی رو ندارن. خدا میزنه پس کله شون