2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192273 بازدید | 908 پست
نه چیزی واسش نفرستادم

میخواد ب بهانه غذا نزدیک بشه یا بگه تو دنبالشی 

شوهر سابقم خودش اومد در خونه مامانم التماس 

مادر و خواهرش جلو مامانم گرفتن ک دخترت برگرده 

برگشتم چی شد بعد دوماه مادرش گفت حالا ما گفتیم برگرد میخواستی برنگردی 

یا خود کثافتش تهمتی بهم زد ک قبلش جرات نکرده بود بعد ۸سال و ی بچه تازه میگ شب عروسی دختر نبودی بااینک رسم دستمال داشتیم و خونی هم شده بود 

بعد ۱سال دوباره جدا شدم ولی موقعیت های خوبم از دست دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گول این مردارو نخورفردا ناهار خواستفردا میگه بیا تو تحویل بدهپس فردا میگه بیا با بچه ها گردش بریمچند ...

وای چه خوب گفتی

ولی بیشتر زتها مثله من زود گول میخوریم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حالت آشتی کنی چی میشه.آشتی کنید. دنیا دو روزه

چرا باید با مردی که هم کتکش زده هم خیانت کرده بهش، هم طلاق گرفتن زنش براش مهم نبوده، آشتی کردددد؟؟؟؟ دنیا یک ساعت هم باشه، معاشرت با همچین آدمایی حروم کردن عمره. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

هر ادمی ی اشتباهی داره تو زندگیش ممکنه پشیمون شده باشه

خیانت هیچوقت پذیرفتی نیست و غیر قابل بخششه...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

یه اشتباه؟ خیانت یه اشتباهه؟!؟!؟!!!!!خیانت مرد متاهل با دو تا بچه یه اشتباهه؟!؟!همین یه اشتباه!! دو ...

میگم قبلا انیمیشن جادوی شگفت انگیز رو دیدی؟ ایشون منو یاد نامزد ماریان میندازه که برای اینکه خیانتش رو توجیه کنه میگه بیخیال اون فقط یه اشتباه کوچیک بود و ماریان هم میگه کوچیک؟ تو خیلی جرعت داری که اومدی اینجا....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

نه من دیگه حتی نمیخوام باهاش هم صحبت بشمو این ک این کارو هم نمیکنه الکی خودمو سبک نمیکنم بسهخداروشکر ...

خانمی وضعیت تو خیلی بهتره.

خانمی میشناسم که الان ۲۶سالشه یه پسر۸ساله دختر۷ ساله پسر۲ساله داره.

۱سال پیش همسرش بهش خیانت کرد.

و این خانم حتی مثل شما نه خونه داشت نه خونه پدری.

چون پدرش معتاد بود و طرد شده توسط خانواده و مادرش هم در کودکی طلاق گرفت وولش کرده بود به امان مادربزرگ پدری.

بعد خیانت همسرش اومد وآویزون یه پدربزرگ قرقرو و تنهای ۸۰ ساله شد و گوشه ی حیاطش یه اتاق بهشون داد با منت.