2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192265 بازدید | 908 پست

تا صفحه ۷ خوندم .پیامش و ندید بگیر و در موردش حرفم نزن..حتی اگه بچه ت گفت بابا پیام داد یا غذا ندادی بگو عه نمیدونم..

چون ممکنه سری ا بعد بخواد...و اینکه کم کم عادت بشه خود بچه میگه چرا واسه بابا غذا نمیدی...و تو آدم بده ماجرا میشی...بگو خانواده م اجازه نمیدن.

قبلش خواستم بگم بده یه غذا ارزش نداره ولی خیانت نمیشه هضم کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامشو ندید بگیر فعلا

ممکنه پشیمون شده و تازه قدرتو میدونه و میخواد برگرده

ولی باید تاوان کاراشو بده، باید به دست و پات بیافته تا بتونه دوباره به دستت بیاره

البته اگر خودت هم دلت به برگشت هست، یه روزنه براش بذار که همه تلاششو بکنه تا به دستت بیاره

اگرم نه که کلا بیخیال

دنیای عجیبیه این نی نی سایت 

به دختری که عقد رسمی کرده میگن خرجت با باباته هنوز خونه شوهرت نرفتی حق نداری از نامزدت خرجی بخوای 

اونوقت به زن طلاق گرفته اصرار میکنن اره یکم غذا بریز تو ظرف بده ببره 😒😑😐

شاید دلش برا غذاهات تنگ شده

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
دنیای عجیبیه این نی نی سایت به دختری که عقد رسمی کرده میگن خرجت با باباته هنوز خونه شوهرت نرفتی حق ن ...

همه شون کاسه داغتر از آش. میگه بهم خیانت کرده تو زندگی تحقیرم کرده آزارم داده و... میگن فک کن داری به گدا صدقه میدی😑

همه شون کاسه داغتر از آش. میگه بهم خیانت کرده تو زندگی تحقیرم کرده آزارم داده و... میگن فک کن داری ب ...

تازه اصرار به برگشت هم دارن انگار دوست پسر دوست دختر بودن میگن برگردین 

بابا طرف کل اعصاب و روانش و تو این زندگی و دوره طلاق داده رفته دیگه اون ادم سابق نمیشه 

مگه ادم عاقل چیزی که بالا اورده رو مجدد میخوره

از ذهن آدما کسی اطلاعی نداره من باشم همچین کاری رو.نمی کنم فردا برای خودم حرف و حدیث به وجود بیاد

شایدم  قصد خیری دلشته  باشه    شاید  بخواد   که رجوع کنن  و دوباره   با هم   زندگی  کنن

من تو جریان زندگیت نیستم و کل تاپیک رو هم نخوندم

اگه رابطه تون زیادی تیره و تار بوده مثلا کتک کاری و فحاشی داشتین نده

ولی اگه خیلی تیره وتار نبوده و ممکنه در آینده از همسر سابقت کمک بخوای بده(ببین صرفا میگم کمک نه برگشت(

خیر آقا خودشیفته است خودشیفته هیچکس رو دوست نداره فقط در بین کیس ها می چرخه خانم نباید فریب بخوره

چقدر جالب هیچوقت ازین دیدگاه فکر نکرده بودم خیلی عالی و جالب بود برام دیدگاه اون👏🌹

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

به عنوان پدر بچه هات فکر کن دلش خواسته دستپخت تورو بخوره چیزی ازت کم نمیشه حالا همین یکبارو غذا بپز بگو بچه ها امروز نهار با باباتون بخورید قداونا هم بپز اما اگه بازم تکرار کرد بگو وقت ندارم 

خدایا راضیم به رضای تو