2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192374 بازدید | 908 پست
علت طلاق و نمیدونم. ولی خاله ی من بخاطر مشکلات مالی از شوهرش جدا شد با 3 تا بچه موضوع برای 20 ساله پ ...

تو تاپیکهاش هست همسرش خیانت کرده و وو 

و منم تو پست بعدی گفتم اگر نمی‌خوای برگردی بهش غذا نده

تو تاپیکهاش هست همسرش خیانت کرده و وو و منم تو پست بعدی گفتم اگر نمی‌خوای برگردی بهش غذا نده

چی بگم... 

خیره انشاءالله. هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه خیانت هم واقعا عذابه

کاربری دسته منو خواهرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ...

دیگه اینقدر حمایتش میکنی چرا طلاق گرفتی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

میشه دلیلشم بگی

بیا بگو چی شد غذا دادی یا نه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگه دنبال مدالم .اگه دنبال مدال بودم باهاش میموندم ،۲۴ سال باهم زندگی کردیم ،من دختر ۲۱ ساله دارم نم ...

افرین به حرف ادمای اینجا گوش نده من تو این چند سالی که اینجام متوجه شدم پر از گره های کور هستن 

شما با توجه به شرایطت بهترین تصمیم رو بگیر 🫶🙏🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

آقا هستم منم 9 ساله جدا شدم 

اگه امروز جواب دادی عادت می‌کنه و منتظرت هست سعی کن اصلا جواب ندی به هیچ عنوان که یک کلمه جواب دادی به خودش میگه ببین هنوز دوستم داره که جواب پیامم میده فکر ذکری تو دلش زنده میشه و دیگه ول کن نیست  باز استرس ناراحتی نیاد سراغتون

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔