2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192265 بازدید | 908 پست
چقدر شماها جالب هستید شما رو نخواسته بعد بهش ماشین میدین

بله .اون حتی به خانواده خودش علاقه نداره چه بسا نفرت هم داره .منم مثل اون باشم .من ازش یه دختر بزرگ دارم خیلی سخت نیست درکش .اگه تو بچگی دخترم طلاق میگرفتم الان ابن ارتباطلات نبود ،من ۱۱ ماهه طلاق گرفتم پس نمیتونم چشممو روی احساسات دخترم ببندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه انسان خوبی بوده و فقط برای ادامه زندگی، مال هم نبودید و جدا شدید

و از طرفی شغلش طوریه که نمیتونه غذا درست کنه یا وقت نمیکنه به هر دلیلی، غذا بدید بهش و به حواشی توجهی نکنید. 

هر چی هست پدر بچه هاتونه.

دایره این زندگی کوچیکتر از اون چیزیه که بگیم روزی بهم نیاز پیدا نمی‌کنید. 

مهم باورتونه. 

کوفت بخوره. چیزی درست نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

[QUOTE=399959491]ببخشید چرا ب مردی ک تورو نمیخواسته ک بعد از ۲۴ سال زندگی شمارو رها کرده اینقد خدمات ...

ب هر حال شما مسئول درست کردن زندگی اون اقا نیستی.‌کسی ک تا این سن هنوز اویزون زن سابق و مادرشه،تا ۱۰۰سال دیگه هم درست نمیشه.دخترت هم بزرگه و باید این مسئله رو درک کنه.

جالبه ک اون اقا اصلا ب فکر شما نیست و نبوده ولی شما زندگیتو داری صرفش میکنی.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ب هر حال شما مسئول درست کردن زندگی اون اقا نیستی.‌کسی ک تا این سن هنوز اویزون زن سابق و مادرشه،تا ۱۰ ...

من زندگیمو صرفش نمیکنم ،تا کمتر از دو ماه دیگه ماشین برای خودش میخره و تموم میشه .من نمیتونم احساسات دخترمو نادیده بگیرم .اگه بچه بود فرق میکرد .دختر ۲۱ ساله همه چیو میبینه و میفهمه .ازمن نمیخواد که کاری برای پدرش کنم ولی من که میدونم چه حالی داره .ایتها هم موقتیه و همین یکی دوماهه .ایشالا که سرو سامون بگیره زندگیش خوب بشه و خوشبخت بشه 

دستش که نشکسته

پاشه یه املت درست کنه بخوره

زهر مار بخوره

ندی بچه ها ببرن براش

خدامیدونه چه نقشه ی شومی داره

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404