2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192297 بازدید | 908 پست
خرج خورد و خوراک و پوشاک بچهاش رو میده

نباید برا بچه هاش مسکن تهیه کنه؟ 

اگه شما شرایط موندن خانه پدرتون نداشتین چی میشد؟ 

دادگاه وظیفه تامین مسکن براش نزاشته؟ 

خیلی پرروعه. فقط فکر شکم و زیر شکمه؟ 

من جای شما بودم هرروز براش یه خرجی میتراشیدم. یه استرسی به جونش مینداختم، تا یه روز خوش زندگی نکنه. 

بگو ک داری نهار رواماده میکنی

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی نه من ک اصلا کاری بهش ندارمحتی زنگ میزنه جواب نمیدم

به نظرم هم پرروعه وهم ابراز محبت بلد نیست .

من بودم اینکارو نمیکردم 

مگراینکه خیلی محترمانه ترخواستش و عنوان میکرد .

هنوز فکرمیکنه زنشی اینجوری دستور غذا میده اونم بدون تشکر.

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

ببین خودت بهتر میدونی که همچیز بستگی به نحوه جدایی داره اره اگر یه توافق دو نفره باشه که از هم محترم ...

اره واقعا. اینا وجدان ندارن. به بچه خودشونم رحم نمیکنن. بچه رو وسیله انتقام و مردم آزاری میدونن.

حتی همینکه میگه غذا بده،میخواد یه جوری ذهن زن رو درگیر خودش کنه یا عذاب وجدان بهش بده. مرتیکه شکمو

اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ...

با اینهمه دلسوزی پس چطور جدا شدین؟

به نظر من دیگه بعد طلاق با یه غریبه نباید فرقی داشته باشه.مگه بخاطر بچه مجبور باشی. اونم در حد نیاز. 

اشتباه می کنی.مدال بهترین همسر سابق رو بهت نمیدن.بزودی می فهمی چی نصیبت میشه

کاملا موافقم. والا دلسوزی هم جای خودشو داره. این اشتباه محضه. دوروز دیگه خودشو بخاطر این کارا سرزنش میکنه

ممیشه دلیلشو بگی

تازه اکه بخوای اشتی کنی بایذثد برات مار انجام بده نه ازت مار بکشه

ولی تنها زندکی مردن با بچه هم سخت هست بخپای هم ازدواج کنی با بچه سختر اپن طرف بچه هن داشته باشه مشکلت بزرکتر ه همون اگه جا داره پدر بچه هاتو تحمل کنی بهتره 

ولی چون بچه داری بهتره جواب تلفنشو بدی 

با اینهمه دلسوزی پس چطور جدا شدین؟به نظر من دیگه بعد طلاق با یه غریبه نباید فرقی داشته باشه.مگه بخاط ...

در حد عریبه ست دیگه ولی تا ابد پدر بچمه .هیچوقت هیچی مثل اول نمیشه ولی خب پای بچه در میونه ،من نمیدونم چرا همه انتطار دارن بعد طلاق ،چاله همدیگه رو بکنیم .تا ثابت نکنیم طرف مقابل حیوونی بیش نیست دست برنداریم .

کاملا موافقم. والا دلسوزی هم جای خودشو داره. این اشتباه محضه. دوروز دیگه خودشو بخاطر این کارا سرزنش ...

هیچوقت خودمو بابت کاری که انجام میدم سرزنش نمیکنم .سختی طلاق ما و علتش و پروسه اش  در مقابل زندگی که با این اقا داشتم هیچی نیست .من بخاطر دخترم خیلی کارا کردم فراتر از تصورتون و سخت تر از توان یک زن .بخاطر هیچکدومشون پشیمون نیستم .از بابت کنک چندماهه هم به این اقا پشیمون نمیشم