2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192014 بازدید | 908 پست
چقدر شما باشخصیتیاونوقت زن سابق شوهر من کمر همت بسته به نابودی شوهرم و زندگیش اونقدر میچاپه و میبره ...

من هیچی ازش نخواستم ازش جدا شدم خوب یا بد باهاش سالها زندگی کردم .یه سال دوسال نبوده که .حتی خرج دخترمو هم ازش نمیگیرم بهش گفتم کار کن بخاطر خودت و دخترمون .اینکه اواره این طرف و اون طرف نباشی هم اینکه دخترمون ناراحت تو و کارات نباشه

میدونی متن و عنوان دیدم با شما هم نظر بودم تا کامنت یکی از خانما منو به فکر فروبرد گفتش ک شاید میخو ...

مردا از اینکارا زیاد میکنند باید مواظب بود من دیدم برای خودنمایی و لج بقیه رو درآوردن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید سنت کمه یا تجربه ت کمه عزیزمولی بخدا حاضرم قسم بخورم ۹۰ درصد مشکلات ما خانم ها از دلسوز ...

هزار بار دمت گرم ...دقیقا درست میگی .خودم سالهاست که تجربش کردم 👌👌👌👌

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

[QUOTE=399959491]ببخشید چرا ب مردی ک تورو نمیخواسته ک بعد از ۲۴ سال زندگی شمارو رها کرده اینقد خدمات میدین؟خب دخترتون ...[/QUOTE

پدرشه متوجه هستین .هر وقت مرد میتونم بگم هیچ ربطی به دخترم نداره .دخترم پدرشو میبینه نمیخوام یه رنج بیکاری پدرشو بکشه  .من طلاق خواستم وگرنه اون تا ابد همین زندگیو ادامه میداد .اگه گفتم منو نخواست چون نخواستم وارد جزییات بشم و ریز به ریز بگم .پدر بچه من به شدت آسیب دیده ست خیلی از کاراش دست خودش نیست 

چه همه عاطفی کردن موضوع رو ...احتمالا همون غذا رو میخواد به بچها بده بخورن دیگه پول ناهار نده..

افرین.نظر منم همینه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

شما اگر میخواستی محبت کنی بخاطر دخترت کنارش میموندی زندگی تون رو باهم می ساختید. وقتی جدا شدی دیگه ی ...

بخاطر دخترم اینهمه سال زندگی کردم تا بتونه جدایی تحمل کنه .ولی از پدرش که جدا نشده .مگه هر کی جدا میشه باید دشمن خونی باشن باید تیشه به ریشه همدیگه بزنن .اگه کارتن خواب بشه دختدم از غصه میمیره .من هر کاری میکنم برای دخترم میکنم نه برای اون مرد 

اگر راهی هست برای برگشت اره اگر نمیخای هیچ جوره بهش برگردی نیاز نیست بفرستی

ەمین درستە

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

خودت این آدم رو بهتر می‌شناسی که اخلاقش چطوریه چی تو فکرش میگذره آیا بیماره میخواد سر همین یه داستان درست کنه یا نه فقط میخواد کنار بچه ها غذا بخورن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

عزیزم کلا ۲۵ سالته سه تا بچه براش آوردی شاغل بودی و کمک حال مالیش بودی دستپخت عالی داشتی واقعا چه طور تونست با زندگیش این کارو بکنه

بهش غذا نده سم بده بذار ازین زندگی ای که برای خودش درست کرده راحت شه

چرا؟دوستش داری؟چی شد که جدا شدین

مفصله جداییمون .نه دوستش ندارم از جداییم ناراحت نیستم ولی نمیتونم ببینم گند بزنه به خودش .اون به خودش گند بزنه دخترم غصه میخوره .پدر بچه من برخلاف ظاهرش خیلی خیلی آسیب دیده از زمان بچگیشه ،یه موقع از خاطراتش که تعریف میکرد گریه شو میدیدم .لعنت به پدرو مادرش .دوتا برادرشوهر مجرد دارم به زندگی اونا هم گند زدن