2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192295 بازدید | 908 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا اصلا فکر نمیکنه طلاق منو پدرش باعث سرافکندگیشه .بیکاری پدرش کارای احمقانه اش باعث ناراحتیش ...

ببخشید چرا ب مردی ک تورو نمیخواسته ک بعد از ۲۴ سال زندگی شمارو رها کرده اینقد خدمات میدین؟خب دخترتونم پیش خودتونه. پیش پدرش نیست ک بگی میخاد خرج بچه بده. کارتون اشتباهه. بذار سختی بکشه ب شما چ ربطی داره؟

دو روز دیگه وضعش خوب بشه ی زن خوب بگیره و دیگه شمارو محل نده یا بی احترامی کنه،تا سلول سلول بدنت میسوزه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اصلا به هیچ عنوان 

دوست من انقدر اینجور کرد آخر یه روز خواهر شوهرش رفت همه جا پر کرد زهره اویزون داداشمه وفلان همه اش غذا میفرسته معلوم نیست توش چی میریزه 

به هیچ عنوان نکن واسه دوستم اینجور واسه تو هم یه چیز دیگه میشه 

اون اگه غذا میخواد رستورا،اسنپ فود ننه اش هزار تا راه هست

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم اینکه نخواهی این کا رو بکنی قابل درک هست. انا آیا خبر داری الان ایشون تو چه شرایطی هست؟ مرده ...

ببخشیدا ولی اون زمانی ک خانم دچار فروپاشی روانی شده بود،مگه اقا بهش توجه کرد؟ نه رفت با یه خانم دیگه تا بیشتر داغون بشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم اینکه نخواهی این کا رو بکنی قابل درک هست. انا آیا خبر داری الان ایشون تو چه شرایطی هست؟ مرده ...

کاشکی یک درصد که یک سری از شما زنا نسبت به مردا رحم دارید اونا هم داشتن .

یارو چند وقت داشت خیانت می‌کرد بچه هاش رو نمی‌دید؟ 

رفت اون زنیکه رو گرفت بازم به فکر بچه هاش نبود ؟ 

.

یه غذا رو چقدر بزرگ می‌کنید، ولی خیانت و هرزه بازی رو کوچیک و بی اهمیت 

محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

من مث خودتم با این تفاوت که مهریه رو گذاشتم اجرا و بچه ها رو گذاشتم پیش خودش و هفته ای یبار حق ملاقات گرفتم اونم التماس نکرد و دقیقا گفت بهتر که رفتی من وضع مالیم خوب نیست میدونم خرج نمی کنه بچه ها رو فعلا صلاح نمیدونم بگیرم قرار با اون هر زه ازدواج کنه 

شوهر سابق تو چطور ازدواج نکرده؟؟

دخترم پیشمه .کجا میخواست ببره که حتی جای خواب نداره .هیچی نداره از خودش هیچی ،یه شغل داشته باشه که ر ...

شما اگر میخواستی محبت کنی بخاطر دخترت کنارش میموندی زندگی تون رو باهم می ساختید. وقتی جدا شدی دیگه یه آدم غریبه اس بیکار باشه معتاد باشه یا هرچی. ربطی ب شما نداره. چه پررو ام بوده نمیخواسته این خانم رو. الان ماشبن اش رو نیخواد غذاش رو میخواد؟🙄

دخترت اصولا  از اینکه بگه پدر و مادرش جدان براش سنگین تره تا بیکاری پدرش

ادمی ک نزدیک ۵۰ سالشه هنوز هیچی نداره ماشین از یه خانم دیگه میگیره یا منتظر وام مادرش هست ینی خودش نمیخواد یا نمیتونه کار کنه.چطور شما بچه داشتی شرایط کارت هم سخت تر بوده تونستی ماشبن داشته باشی ایشون نه؟ فقط خودت رو ب زحمت میندازی

اگر نظر مردم در مورد شغل و زندگی تون براتون مهم هست  دخترت خودش شاغل بشه برای باباش هرکاری میخواد انجام بده ولی ابنکه شما اینکارو کنی اصلا قشنگ نیست .ساده نباش بره از همونایی خدمات بگیره ک میخوادشون😒

چقد بعضی کامنتا عجیبه تو این تاپیک

ینی چی ی بشقاب غذاس چی میشه مگه

مردی ک از همسرش جدا شده از صدتا غریبه غریبه تره

مث اینه ک ی مرد غریبه از راه برسه در واحدتونو بزنه بگه فردا ناهارم با تو بپز برام

همینقد عجیب و غیر واقعی

اسی لطفا جوابشو نده

این از اون بزن در روهای روزگاره

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫