2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192249 بازدید | 908 پست
اگه ب ناراحتی باشه همین فرزند طلاق بودن ب چشم دیگران بده ب دخترت بگو چیزی ک تو انتخابش دخالت نداشتی ...

نه اتفاقا اصلا فکر نمیکنه طلاق منو پدرش باعث سرافکندگیشه .بیکاری پدرش کارای احمقانه اش باعث ناراحتیشه .طوری از این قصیه ناراحته که یه خواستگار داشت تک پسر بود خیلی خانواده پولداری بودن خیلی.پسره پیش پدرش تو نمایشگاه ماشین کار میکرد .خونه و ماشین هم داشت ولی دخترم نخواست .میگه مردی که از خودش و با دسترنج خودش چیزی نداره به درد من نمیخوره 

اینجور مردا مریضن و کرم دارن .همسر سابق منم دیگه زن گرفته چند وقت پیش گفت غذا بیار باهم بخوریم 🫤😐

عزیزم شما رو میشناسم 

همسرتون ازدواج کرد ؟ میاد دختر نازتونو ببینه؟ 

حضانت دخترتون با شماست؟ 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معرفی یک سایت برای تحول و تغییر روحی

برای راحتی همین که گوگل سرچ کنید سایت داداش رضا میاره

عزیزم با چیزایی که از زندگیت فهمیدم به نظرم الان یکی از بهترین کارایی که میتونی انجام بدی اینه که برای ارتقای روحت وقت بزاری و الگوی بچه هات بشی

این سایت و به خیلی ها معرفی میکنم چون خودم تو خیلی ابعاد روحی مطالبش و که خیلی هم خودمونیه سبکش .خوندم و عمل کردم و نتیجه دیدم

حتما سر بزن عزیزدلم

اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ...

چرا؟

دوستش داری؟

چی شد که جدا شدین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اگه خواست به کسی بگه واسم فلان می‌فرسته و دنبالمه و آویزونمه و بیا اینم ناهار که باز فرستاده؛ چی؟!

بنظرم بی احترامی بوده همچین درخواستی 

بخصوص اگر قصد برگشت نداری به هیچ وجه رو نده 

یه بار هزار بار نمیشه

همین یبارو بده بهش فکر کن دادی ب فقیر فقرا

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره