2777
2789

همه پول پس انداز خرجی خونه رو با هم درمیون میزاره 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

کلی میگه ولی ریز امور نه

مثلا یهو کاری ک راجع بهش گفته بود انجام میده

زمان رو بهم نمیگه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چیو میدونم و میگه،کلا بدون مشورت من پولی خرج نمیشه

خیلی خوبه 

من درآمدمو تو زندگی خودش خرج میکنم هرچی باشه میگم ولی اون پولی دستش بیاد بدون مشورت من میذاره بورس‌ جالبه هروقتم گذاشته ضرر کرده میدونه من حساسم ولی میذاره اصن نمیگه توچیزی لازم داری نداری چی بخریم

هیچی خودم کنجکاوی نمیکنم تاره متوجه شدم اجاره مغازه چقدر میده علاقه ندارم خودمو درگیر کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

صددرصد اختیار دارم.

و درجریانم.

باهم داریم جمع میکنیم و پس انداز میکنیم.

دزدکی و قایمکی نداریم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

صددرصد اختیار دارم.و درجریانم.باهم داریم جمع میکنیم و پس انداز میکنیم.دزدکی و قایمکی نداریم

خیلی خوبه 

من درآمدمو تو زندگی خودش خرج میکنم هرچی باشه میگم ولی اون پولی دستش بیاد بدون مشورت من میذاره بورس‌ جالبه هروقتم گذاشته ضرر کرده میدونه من حساسم ولی میذاره اصن نمیگه توچیزی لازم داری نداری چی بخریم

باز هرچیه شما درامد نداری یا مثلا پولی نداری ک تو زندگیش خرج کنی. من خرچ میکنم ودرامد دارم میگع ب تو ...

خرج میکنی؟!

بعد آشپزی و مهمون داری و نظافت و رسیدگی به بچه و این چیزها رو کی تقبل میکنه؟!

تقسیم میکنید بین خودتون؟!

ماکارون هستم:)

باز هرچیه شما درامد نداری یا مثلا پولی نداری ک تو زندگیش خرج کنی. من خرچ میکنم ودرامد دارم میگع ب تو ...

نه من اونو قبول نمیکنم اگر درامد داشته باشم برا خودم خرج میکنم طلا میخرم

آره من درامد ندارم اما رباتم نیستم هر چی اون گفت بگم‌چشم

خواهر حقوقش ۹تومنه چهارتومن برا کرایه وقسط گوشی میمونه بقیش بایارانه توکارت تااخر ماه باید مراعات کن ...

عزیزم میتونم بپرسم شغلشون چیه؟

من فک میکردم پایین ترین حقوق رو ما داریم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

درآمد و پس انداز و اصلا نمیگه و نمیپرسم 

ولی هر چی حتی برا خودشم بخواد بخره ( لباس و کفش و چیزای ضروری منظورم نیست) و قیمتش بالا باشه اول با من مشورت میکنه میگه تو اون پول تو هم شریکی باید راضی باشی 

😆😆😆
خیلی خوبه من درآمدمو تو زندگی خودش خرج میکنم هرچی باشه میگم ولی اون پولی دستش بیاد بدون مشورت من میذ ...

منکه درامدی ندارم،ولی اون همیشه میگه این پول مال دوتامونه

شما هم نزار اون بپرسه خودت بهش بگو مثلا لوازم ارایش میخوام یا لباس

خرج میکنی؟!بعد آشپزی و مهمون داری و نظافت و رسیدگی به بچه و این چیزها رو کی تقبل میکنه؟!تقسیم میکنید ...

همه رو خودم میکنم.

اصلا خونه نیس ک انجام بده .وقتایی ک خونس نهایت ی ظرفی بشوره ی جارویی بکشه

پول کلا دست خودشه 

برای روزمرگی خودش خرید می‌کنه و ....

چیزی نیاز داشته باشم یا پول میده یا میرم پیش دوستهاش قرض میگیرم

اما سرمایه گذاری بخواد انجام بده 

صحبت میکنیم 

اما نهایتا حرف خودشه