2777
2789

ازهرجا که خوشمون بیاد و قیمتش بابودجه مون همخوانی داشته باشه. 😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابحیم از مشهد یه دونه برام گرفت ۲۹۸ تومن عالیه

پارسال یه دونه بافت یقه اسکی از قشم گرفتم ۱۰۰ تومن

یه دونه هم ۴ سال پیش بافت جلو باز گرفتم ۱۰۰ تومن

کلا لباسای گرمم رو خیلی ارزون خریدم 

البته من جنوبم اینحا هزچوقت برف و بارونی نیس

🤣🤣🤣🤣

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

اها

دو سال پیش اومدم شیراز مجبور شدم یه کلاه و دستکش برا خودم بگیرم چون خیلی سرد بود خریدم

این کل لباس گرمای من هس

یه دونه هم تازه ابجیم گرفته بلوز ودامن بیرونی هس که بافت هستن

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
واقعاا چ مفت

خیلی 

البته که خیلی هم گرمن و خیلی هم ناز

۳۹۹ جنسش خوبه مواد نیست؟

نه، منم رو بافت خیلی حساسم. فکر میکنم جنسای قاچاقی باشه که شهرداری ظبط کرده، همه خارجی.  آخهپول نقد هم قبول نمیکنن، از این جهت اینطور فکر میکنم. ارزون تر هم داره