2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80138 بازدید | 910 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کهمن جای تو حرصم گرفت

هرسال همینه 

گل و فلان

ولی امسال دیگه ترکوندن

حقیقتا ناراحتم ولی میگم که دوست داشتن زوری نمیشه

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

خوسحالش کننطررف شوهرش امشب گرفته حتما براشدوشب بعدم ایناکل ابجی داداشارم دعوت کردنخوش به حالش

چرامثلا؟ چه خبره همه برایکی تولدبگیرن؟

عرضه داره واسه،زنش بگیره،نداره ساکتشه

حرکت مضحک نزنه،تولدواسه خاهروقتی شوهرهم داره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حالا میخوای چیکار کنی؟

فعلا غصه تا بعد

بعدم شاید نگم کلا

به جهنم بابا

توان دعوا ندارم راستش

فقط واقعا تومرز سکته ام از ناراحتی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

هرسال همینه گل و فلانولی امسال دیگه ترکوندنحقیقتا ناراحتم ولی میگم که دوست داشتن زوری نمیشه

چندسال ازدواج کردی؟

بجزاین 

بقیه کاراواخلاقاش عادی،وخوب هست؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فعلا غصه تا بعدبعدم شاید نگم کلابه جهنم باباتوان دعوا ندارم راستشفقط واقعا تومرز سکته ام از ناراحتی

لطف کن براشوهرت تولد نگیر 

ب هر حال ناراحتي داره چون بهش گفتي برات مهمه و انجام نميده

ولي اونام گروهي تصميم گرفتن برا خاهرشون تولد بگيرن و شوهر تو نميتونسته بگه نه من كاري ندارم خودتون مراسم بگيريد شايد ايده از يكي از خاهربرادرا بوده و شوهرتم مجبوره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره