2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80130 بازدید | 910 پست
هرسال همینه گل و فلانولی امسال دیگه ترکوندنحقیقتا ناراحتم ولی میگم که دوست داشتن زوری نمیشه

خب یعنی تو هم دوستش نداشته باشی براش مهم نیست؟ازین به بعد فقط به خودت برس خودت الویت خودت باش دوست هم نداری تولد نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد اگر خودشیفته باشه همه براش تو اولویت هستن به همه کمک می‌کنه برای همه فرشته است برای زنش هیولا اصلا توجه نداره حرفی بزنی دعوا و بحث میشه اصلا کرد خودشیفته فقط دنبال سرویس دادن به مادر و خواهرشه...زنش هم اسیر و برده

همیت حالم

عزیزم باید بزاری ناراحتیت تموم شه بعد با حالت دلخوری بهش این مسئله رو بگو 

بگو من بابت این موضوع ناراحت شدم چون احساسم اینجوریه و فک کردم تو میتونی حالمو خوب کنی و این مشکل رو برام حل کنی براهمین برا تو گفتم.... 

اگه بعدش دیدی بازم اهمیت نداد و درشت گویی کرد 

بزارش کنار و از مشاور کاربلد کمک بگیر 

الان به شوهرم گفتم گفت قیام مختار ورژن خودتو راه میندازی وکل خاندانم نابود میشن 

عزیزم ب مردا نباید اینقد رو بدی ک وقیح شن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خدایی شوهرت تو رو هیچی حساب نکنه بعد برا خواهرش این کارا رو کنه ناراحت نمیشی؟ مرد اگه آدمه برا زنش ک ...

والا میشم ولی ازینکه شوهرم به من اهمیت نمیده ناراحت میشم 

ن ازینکه برا خواهرش جشن بگیره 

منظورمم شخص اسی نبود

چن صفحه تاپیک رو خوندم و دیدم چقدر جشن گرفتن داداش واسه خواهر رو کار زشتی میدونن..دلم گرفت.

مخاطب هام کلی بودن

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

عزیزم شما همینطور که خودتو جای خواهر استارتر گذاشتی ، جای خود استارتر هم بزار تا بتونی قضاوت عادلانه ...

من مخاطبم بخدا استارتر نبود

منم بودم ناراحت میشدم

من چن صفحه تاپیک رو خوندم دیدم بچه ها اینکه ی داداش واسه خواهر متاهل جشن بگیره رو زشت میدونن و میگن ما اگه بودیم تیکه تیکه اش میکردیم ناراحت شدم

خوشگلم لطفا نظر نده عزیزم ، اعصابمو بهم میریزی

خوشگلم وقتی تایپک زدی تو پر بازدید هم هست تو تعیین نمیکنی کی نطر بده و کی نطر نده

اعصاب شما هم از قبل به هم ریخته بود، رو همسرت میتونی  خالی کنی، اما حواست باشه که رو من نه❤️

دادو بیداد میکردم قهر میکردم میرفتم خونه بابام

تولد نرو

منم مث تو ۲۲ سالمه و شوهرمم تقریبا مث توعه 

درکت میکنم.

خاک عالم بر سر دوتاشون

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

خوشگلم وقتی تایپک زدی تو پر بازدید هم هست تو تعیین نمیکنی کی نطر بده و کی نطر ندهاعصاب شما هم از قبل ...

تو خودت خواهر شوهر بازیت رو اوردی تو تاپیک این بنده خدا تعیین تکلیفم میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40