2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80181 بازدید | 910 پست
هنوز خدا نفهم تر از شوهر من خلق نکرده ، پس تنها نیستی غصه نخور حالا که خانوادش تربیتش نکردن اونطور ...

خواهرش اونقدرام بد نیست

اینا اینکارارو میکنن از چشمم میوفته

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟

چون بابام میگه برو خونتون و فلان

از اونورم شوهرم نمیاد

خواهر و برادر مجردم دارم.غرورم میشکنه پیششون

بعدم با بابام اینا یه ساختمونیم اصلا قهر معنی نمیده

عزیزم چرا نری شوهرت پول داده تو نری اونا بخورن اتفاقا برو و قشنگ شب رویایی بساز برای هنه

قشنگ کارتشو بگیر از لباس و آرایشگاه هیچی کم نذار cipبگیر آرایشگاه ،رنگ مو و کراتین همرو بزار ،برا خودتم ی تیکه طلا بخر بگو نمیشه که برای تولد خواهر شوهر طلا نخرم 

بعد موقع جشن که شد محل هیچ کدوم نزار مثل خانوما بشین 

تیکه هاتم بنداز به خواهرشوهر و اطرافیان  مادرشوهر اینا 

تصمیم گرفتم کلا نرم که اونا هم بعهمن من ناراحتم

شما نرو شوهرت هم زهرمارش کن می‌دونم عزیزم شاید شما رو ظاهری دوست نداره ولی اون داره تو این زندگی خیلی بهش خوش میگذره شما داری تو سن کم مو سفید می‌کنی محدودت کرده در حد نداشتن یه عابر بانک الان بچه ها هم عابر بانک جدا دارن چرا خودت رو اینقدر کوچیک کردی که واسه هر چیزی محق باشه ، علیه ات اعتراض کرد ، بگو بچه ها هم الان همه چیزشون مستقل هست مگه من بچم زیر حضانت تو باشم تو بلدی بقیه افکارت رو درست کن که مایه تمسخره بقیه نشم بابتش،، بگذار بفهمه بزرگ شدی میفهمی باید جدی باشی 

ایشون خودش رو خیلی برتر میبینن 

این حس رو هم شما توش بیشتر تقویت کردی 

پدرتون با جانبداری اشتباه هم بیشتر بهش دامن زد متاسفانه 

من خودم مستقیم به خانواده ام گفتم که شوهر منو مثل قبل تحویل نگیرید بهم بی احترامی کرده ببینم آدم حسابش کردی واویلا میکنم 

کم کم برخوردهای اطرافیان رو که دید دست و پاش رو جمع کن 

گلگی و ناراحتیت رو به خانواده ات مخصوصا پدرت بگو 

بگو بگذار بدونه 

چون بابام میگه برو خونتون و فلاناز اونورم شوهرم نمیادخواهر و برادر مجردم دارم.غرورم میشکنه پیششونبعد ...

یه چی از مردان می‌دونم اونم این نفهمیشون که اگه خانواده زنشون کاری کنن برا دخترشون اینا یا میمیرن یا برا خانواده خودشون انجامش میدن احتمالا دیده شما خانواده ات برات تولد میگیرن حالا اینم میخواد برا خواهرش بگیره نفهمن

شما نرو شوهرت هم زهرمارش کن می‌دونم عزیزم شاید شما رو ظاهری دوست نداره ولی اون داره تو این زندگی خیل ...

راستش دردی دوا نمیکنه گفتنتم

و بازم میگن عیبی نداره همسرته دیگه چیکار کنیم

از اونورم من همه تلاشم روی درس خوندنمه که به جایی برسم

افکارش خوبه فقط برای دیگران

مثلا ابجیش لخت بیاد بیرون میگه شوهر داره به من چه

ولی چادر بپوشه میگه ببین توام باید بپوشی

شما نرو شوهرت هم زهرمارش کن می‌دونم عزیزم شاید شما رو ظاهری دوست نداره ولی اون داره تو این زندگی خیل ...

برخورد پدر با داماد مهمه حرفتون باید طلا گرفت 

مثالش این ، پدر من خودم یحوری رفتار کرده کسی جرئت نداره به من حرف بزنه برادرم ی شوخی بامن کرد بابام بدجور زد توپرش شوهرم ازاونروز میگه من اگر یوقت ی اشتباهی کنم بابات منو میکشه 

خودش فهمیده چخبره 

یه چی از مردان می‌دونم اونم این نفهمیشون که اگه خانواده زنشون کاری کنن برا دخترشون اینا یا میمیرن یا ...

بابا هرسال میگیرن تو خونه اش

دیگه باغ نمیگرفتن

خانواده منم باغ نگرفتن که برام

راستش دردی دوا نمیکنه گفتنتمو بازم میگن عیبی نداره همسرته دیگه چیکار کنیماز اونورم من همه تلاشم روی ...

خب شما چرا میگذاری به جای برسه اظهار نظر کنه داد و بیداد برای چیه پس

خواهرش اونقدرام بد نیستاینا اینکارارو میکنن از چشمم میوفته

دیگه هرچقدرم خوب باشه به پای خواهر شوهرم من نمیرسه خداییش فرشته ست ، ولی من این کارو رو میکنم که مامانش بسوزه چون رو تربیت پسرش وقت نذاشته ، و هزار بار بهش گلایه ی پسرشو کردم ازش کمک خواستم که باهاش حرف بزنه اخلاقاشو بهتر کنه ، هر هزار بار کمکم که نکرد هیچ تازه میگفت تو باید تحمل کنی چون زنی من از راه دیگه ای وارد عمل شدم ،

میخوام بگم تو این چند ساله از دست شوهرمو کوتاهی های مادرش انقد مار خوردم که الان خودم افعی شدم 

فک نکن این حرفات بی تاثیر هست شاید اولش بهت اهمیت نده ، ولی قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود بعد ی ...

زیاد تکرار کردن یحرف فقط بی تاثیر میشه 

باید خود شوهرش سرش به سنگ بخوره 

چرا به خانواده هم ربط داره . من خواهر همسرم مجرده بچه نیست ها ۴۰ سالشه و با کاراش و اداهاش یه جوری خ ...

حرف شما درست اما در صورتی ک شوهر پشتت نباشه  هر حرکتی بزنی همه چی بدتر میشه . شما پدرو مادر همسرت اگه ادمای فهمیده ای نبودن مطمن باش شرایط بدتر میشد بدتر لج میکردن زندگی رو ب کامت تلخ میکردن. اسی مشکل اولش شوهرشه. نه خانوادش حالا ی تولد برای خواهر شوهر بگیره اشکال نداره ولی این شوهرشه ک زنشو تامین نمیکنه اگر برای همسرشم همین کارو میکرد این کارش هیچ مشکلی نداشت تازه اسی همراهش میرفت  بیشتر بهشون خوش میگذشت.

خب شما چرا میگذاری به جای برسه اظهار نظر کنه داد و بیداد برای چیه پس

همون دیگه

منم دلم میخواد مثل هم سن هام باشم

ولی انقدر عنق و فلان میشه و میگه میگه که نمیتونم