2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80156 بازدید | 910 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چون ارزشش رو از دست داد و دیدم چه ذوقی میکنهگفتم حتما مشکل منم دیگهو چیزی نگفتم

پارسال روز زن شوهرم گفت روز مادرِ بچه هامون بهت تبریک باید بگن منم دادم به مادر خودم تبریک میگم ، ولی با این حال روزت مبارک ، چیزی نمیخوای ؟

منم گفتم مراعات حالشو کنم که یه خرده وضع مالیم بهم خورده شده ، گفتم نه عزیزم چیزی نمیخوام جز سلامتیت .

آخر شب گفت بریم خونه مادربزرگم بهش تبریک روز مادر بگیم همه هم اونجا هستن .

خلاصه رفتیم من دیدم همش خواهرش و مادرش دارن از من و شوهرم تشکر میکنن که دستتون درد نکنه ممنون بابت کادو ، منم به روی خودم نیاوردم گفتم خواهش میکنم دیگه ببخشید اگه کم بود شما کمِ مارو زیاد بببنید .

ولی خون خونمو  میخورد بیام خونه پیام های بانکی گوشیش رو چک کنم .

خلاصه شب که خوابید یواشکی اومدم پیامهای تراکنش بانکیشو چک کردم دیدم ۱ تومن زده به کارت مامانش که واقعا وظیفشو انجام داده چون بالاخره مادرِ ولی جای دارکِش اینجا بود که ۱ تومنم زده به کارت خواهرش ، آقا داشتم منفجر میشدم ، گفتم نگا همه حمالیاش با منه اون وقت با یه تعارف من هیچی به من نداده ولی ۱ تومن داده به آبجیش .

صبح گفتم به روی خودم نیارم دیدم نمیشه  دارم میمیرم از دق ، صبحانه آماده نکردم ، بیدار شد گفت خانم صبحانه نداریم گفت ای بمیره این خانم ، دیروز روز همه  بود جز خانم ، روز زنم به اَنم .

گفت خب خودت گفتی نمیخوای ، گفتم من بگم تو نباید از زحمات من تشکر کنی ؟!

خلاصه گفت چقد بدم دست از سرم برداری گفتم ۳ تومن .

و پولو برام واریز کرد .

الان روز زن و حتی کادو تولد واسه خواهر نمیده ، خواهرشم ابرو بالا میندازه واسمون ولی به درک 😉

ربطی ب خانواده نداره این کارو کنه شرایطش بدتر میشه مشکل شوهرش نه اونا باید اونو ادم کنه با کم محلیاش ...

چرا به خانواده هم ربط داره . من خواهر همسرم مجرده بچه نیست ها ۴۰ سالشه و با کاراش و اداهاش یه جوری خودش رو لوس می کنه و مظلوم نمایی و خودش رو به مریضی می زنه که بقیه بهش توجه بیشتر کنن. فکر کن خودش رو به حال بدی می زد و پدرش اونجا بود همسر من باید می رفت ناز خانوم رو می کشید .اوایل من حساسیت نشون ندادم ولی یه دفععه دیدم من دم عروسیمه و این یه جوری داره لوس بازی می کنه و همش جلوی همسرم گریه و زاری و خودش رو به مریضی زده انگار برادرش قراره بمیره . منم تذکر جدی به مادر و پدر همسرم دادم . دیگه بعدش تموم شد . 

پارسال روز زن شوهرم گفت روز مادرِ بچه هامون بهت تبریک باید بگن منم دادم به مادر خودم تبریک میگم ، ول ...

مشکل اینه که شوهر تو فهمید این نمیفهمه که این چیزارو

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

یه قهر به خونه بابات لازمه

این شوهری که من میبینم برای خانوادش نقش فرزند خوبو ایفا میکنه

و برای تو نقش شلغم

مظلوم نباش حقتو بگیر

جرئت داشته باش و با قهر و جنگ بنشونشون سرجاشون

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
یه قهر به خونه بابات لازمهاین شوهری که من میبینم برای خانوادش نقش فرزند خوبو ایفا میکنهو برای تو نقش ...

قهر برم بابام میگه برو خونت

شوهرمم اصلا اهل اینکه بیاد دنبالم و اینا نیست

توام به دوست پسرت بگو برات کادو بخره. والا نرمال رفتار می کنه اون طرف ممکنه زنش شه و نفر اول زندگیش

همسرم کادو تولد بهم میده ربطی نداره

من هرسال برا تولد داداشم کیک و کادو میخرم همیشه

ولی الان ۴ بار هست که برام تولد گرفته فقط کیک کوچولو ۴ نفره

کاربری قبلیم پرید🥲

قهر برم بابام میگه برو خونتشوهرمم اصلا اهل اینکه بیاد دنبالم و اینا نیست

تو برو

و به حرف هیچکدوم گوش نکن

شوهرتم نیومد توهم پیشو نگیر

بین غرورش و تو یکیو انتخاب کنه و بهت ارزش بزاره

چرا این ارزش یه طرفه برا خانوادشه فقط

خیلی حالم بد شد گفتی برا تو تولد نمیگیره برا خواهرش باغ و شام میگیرا میگه مگه تو بچه ای

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
مشکل اینه که شوهر تو فهمید این نمیفهمه که این چیزارو

هنوز خدا نفهم تر از شوهر من خلق نکرده ، پس تنها نیستی غصه نخور   حالا که خانوادش تربیتش نکردن اونطور که باید ، توهم عقرب زیر فرش بشو و یواش یواش از تواهرش ببرش ، تا کوچکترین حرکتی کرد که باب دلت نبود بزرگش کن برنش تو سر شوهرت بگو اینهمه فداکاری کن خرج کن آخرش یه احترام خشک و خالی از من نداره این خواهرت حالا تو هی ببرش بالا .

بگو انقد بادش کردی بردیش بالا که دیگه دیت خودمونم بهش نمیرسه بیاریمش پایین 

تو بروو به حرف هیچکدوم گوش نکنشوهرتم نیومد توهم پیشو نگیربین غرورش و تو یکیو انتخاب کنه و بهت ارزش ب ...

قهر نمیتونم برم ، اصلا