2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80271 بازدید | 910 پست
بیخیال اینم میگذره همینکه حرفتو بهش زدی بهش فهموندی که دور از جونت گاگول نیسیبزار بره مطمعن باش به د ...

انشالله

کاش ادرس داشتم لو هم میدادم 

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر هم داره و این همه لوسش می کنن . فک کردم مجرده. اگر برادرشوهرت متاهله جاری رو هم بکش وسط اونم دع ...

نه اون عوضی مجرده

اب از سرم گذشته دیگهنمیدونم چطور گیر بیارم

ببین یا مجبوری بری و با گوشیت لوکیشن از اونجا بگیری و به جرم عرق خوریشون زنگ بزنی ۱۱۰ و وایسی به چوخ رفتن تولدشونو ببینی و بخندی تا جیگرت خنک بشه یا اینکه نری و برات مهم‌نباشه بستگی به خودت داره

خونه رو برای شوهرت جهنم کن محلش نده باهاش حرف نزن غذایی که دوست نداره درست کن روزی یه بار اشپزی کن شام هم از غذای ناهار بخوره بچه رو بنداز گردنش برو بیرون برای خودت صبحا بیدار نشو خودش صبحانه بخوره کلا محلش نده تا یاد بگیره

میگم بهش‌که قلبمو شکست و سکوت میکنم چی بگم دیگه دوست داشتن زوری نمیشه

دفعه ی اول که این حرکت رو زد اگر حرکت اعتراضی می کردی تموم میشد میرفت . من دفعه اولی که همسرم خیلی رو داد به خواهرش کاری کردم کلا خانوادگی خودشون رو جمع کردن از وسط زندگیم .

خونه رو برای شوهرت جهنم کن محلش نده باهاش حرف نزن غذایی که دوست نداره درست کن روزی یه بار اشپزی کن ش ...

صبح ها بیدار نمیشم کلا

روزاهم یدونه شام میاد خونه

درست میکنم ولی دیگه محلش نمیزارم

دفعه ی اول که این حرکت رو زد اگر حرکت اعتراضی می کردی تموم میشد میرفت . من دفعه اولی که همسرم خیلی ر ...

اخه هرسال یا گل بود یا کادو منم گفتم اوکی خب

ببین یا مجبوری بری و با گوشیت لوکیشن از اونجا بگیری و به جرم عرق خوریشون زنگ بزنی ۱۱۰ و وایسی به چوخ ...

احتمالا نمیرم