2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80345 بازدید | 910 پست
اسی اشتباه تو در این بوده وقتی برات شوهرت تولد نگرفته خانوادت گرفتن .الان بگی هم میگه خانواد تو هم ب ...

نه کلا اهمیت نمیده

چهارسال نزاشت درس بخونم بعدش چون خی انت کرد اتو گرفتم گذاشت مجبور شد

فکر کرد ول میکنم ولی نکردم و دیپلمم گرفتم

بیرون با دوستام و رانندگی هم نمیزاره

سنتی

فامیلیم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

دقییییقا دلم میخواد ولی اجازه نمیده با دوستام برم بیرون یا پول نمیده

واااااا این چه شوهریه خدا بهت صبر بده 

پس خونه بمون با وسایلی که خونه داری برای خودت عشق و حال کن مثلا کیک بپز غذای مورد علاقه‌ت رو بپز برای خودت میوه بذار پف فیل درست کن تخمه بگیر بعد قشنگ به خودت برس برو حموم لباسی که دوست داری بپوش آرایش کن همشم توی خونه موسیقی های مورد علاقتو بذار چندتا فیلم خوبم دانلود کن بگو من امشب توی خونه میخوان برای خودم خوش باشم توام برو به تولدت برس هرچیزی هم اگه لازم داری به بهانه خرید خونه ببرش بیرون و بخر که بتونی برای خودت سنگ تموم بذاری و اون و خانواده‌اش رو بگیری به یورت

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگه شاید یکی وسعش نرسه غلط کرده خودش پیشنهاد داده خودش هم جورشو بکشه باغ رزرو کرده چه گه خوریا تو ...

افرین دقیقا

خودش ولگرد و علاف به فکر بقیه نیست

حالا دیگه طلاق نه واقعا بعضی کاربرا خیلی جو گیرن اما باید به روش بیاره و خیلی منطقی و آروم بهش اعترا ...

من ۲۰ساله متاهل هستم و تجربه‌م زیاد تو این مسائل 

حتی خود اعتراض کردن هم باعث بحث و دعوا میشه

استاتر باید خواستشو مستقیم بگه

بگه من تولد می‌خوام طلا میخوام ماشین میخوام نه که با دعوا 

با دعوا فقط تنش میوفته تو زندگیشون

کل فامیل هم میفهمن ابرو براشون نمیمونه

اسمشم میزارن حسود و بی چشم رو و سلیطه …

واااااا این چه شوهریه خدا بهت صبر بده پس خونه بمون با وسایلی که خونه داری برای خودت عشق و حال کن مثل ...

اصلا نمیشه نرم

واقعا نمیشه

فامیلیم همه جا میپیچه

از طرفی کینه میکنه تا چند سال باید اعصاب خوردی بکشم

نمیگه شاید یکی وسعش نرسه غلط کرده خودش پیشنهاد داده خودش هم جورشو بکشه باغ رزرو کرده چه گه خوریا تو ...

والا همینو بگو نه به یه عده که ندارن عروسیشون رو جمع و جور و توی خونه آپارتمانی میگیرن(دیروز اینجا یه تاپیک دیدم خانومه میگفت همسایه بالاییمون عروسی گرفته توی خونه) نه به اینا که یه تولد رو میخوان ببرن باغ بگیرن

والا همینو بگو نه به یه عده که ندارن عروسیشون رو جمع و جور و توی خونه آپارتمانی میگیرن(دیروز اینجا ی ...

اونایی که عقل ندارن خودشون راحتن ولی دوروبریاشون تو عذابن

با افتخار ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من ۲۰ساله متاهل هستم و تجربه‌م زیاد تو این مسائل حتی خود اعتراض کردن هم باعث بحث و دعوا میشهاستاتر ب ...

اونم میگه چشم بفرما؟

نه بابا به یه ورشم نیست

نه

خواهر شوهرت مهره مار داره .متاهله داداش ها براش تولد میگیرن خدا بده شانس .بگو بجای این همه هزینه باغ و وسایل .خب پولتون زیادی یه سرویس طلا بخرین بیشتر به چشم میاد جلوی شوهرش بندازین گردنش

من ۲۰ساله متاهل هستم و تجربه‌م زیاد تو این مسائل حتی خود اعتراض کردن هم باعث بحث و دعوا میشهاستاتر ب ...

منظور منم همین بود که خواسته هاش رو بگه و از شوهرش با زبون خوب بخواد