2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80301 بازدید | 910 پست
اسی دیشب باهات حرف زدیم گفتیم نرو حالام افرین که گفتی نمیام سر حرفتم بمون

سلام خوشگلم

اره میمونم و نمیرم

سعی هم میکنم نزارم پسرم بده

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشگلماره میمونم و نمیرمسعی هم میکنم نزارم پسرم بده

به بچه یه وعده وعیدی بده نره به هر حال با یه چیزی گول می خوره. یه چیز دیگه ولی اشتباهه میشه سو استفاده از احساس بچه، می تونی بهش بگی تو بری من خونه تنها می شم ولی مراقب باش بچه ات حساسه اینکارو نکن همون با یه چیزی گولش بزن 

سلام خوشگلماره میمونم و نمیرمسعی هم میکنم نزارم پسرم بده

سلام قشنگم خوبی؟ اره نرو چون با رفتنت به شعور خودت توهین میکنی همینکه گفته نیا حتی اگه بری هم براش مهم نیس پس چه بهتر که نری و داخل ادمم حسابشون نکنی

به بچه یه وعده وعیدی بده نره به هر حال با یه چیزی گول می خوره. یه چیز دیگه ولی اشتباهه میشه سو استفا ...

نه پسرم میمونه اگه اون اصرار نکنه و تو گوشش نخونه

سلام قشنگم خوبی؟ اره نرو چون با رفتنت به شعور خودت توهین میکنی همینکه گفته نیا حتی اگه بری هم براش م ...

نه والا خوب نیستم

نه پسرم میمونه اگه اون اصرار نکنه و تو گوشش نخونه

خواهر شوهرت چه جور آدمیه یا پدر شوهر مادر شوهر زنگ بزن به اونا بگو من راضی نیستم واسه من تولد نمگیره برای شما میگیره آدم حسابی باشن پسرشون سر عقل میارن دعواش می کنن

نباشن هزار تا تهمت حسادت و... بهت می زنن

خوسحالش کننطررف شوهرش امشب گرفته حتما براشدوشب بعدم ایناکل ابجی داداشارم دعوت کردنخوش به حالش

شوهر هم داره و این همه لوسش می کنن . فک کردم مجرده. اگر برادرشوهرت متاهله جاری رو هم بکش وسط اونم دعوا راه بندازه

خواهر شوهرت چه جور آدمیه یا پدر شوهر مادر شوهر زنگ بزن به اونا بگو من راضی نیستم واسه من تولد نمگیره ...

دقیقا نوع دوم هستن

و اینکه شهرستانن

خواهرش اینجاست