2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 62678 بازدید | 910 پست
رقص نداریممن بدبخت باید کار کنمکه نمیکنم و میشینم بقیه بیان باهم انجام بدیمفقط اقایون مش روب میخورن ...

استاتر اصلا از جات بلند نششو کار کن به هیچ عنوان فقط موواظب بچت باش نه باهاشون بگو بخند نه از کیکشون بخور نه هیچی کلا خنثی باش و سر سنگین نشون بده که راضی نیستی 

اگه باهاشون کار کنی و خوراکی هاشون را بخوری یا باهاشون خوش و بش کنی فکر میکنن راضی هستی پس به هیچ عنوان خودت را راضی نشون نده 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اگر که اینطوره اصلا بدون دعوا و جروبحث یک کلمه بگو نه عزیزم بهتون خوش بگذره من نمیام تولدش خیلی ر ...

اسی این خانم جالب بود حرف شون .

از طرفی من اگر باشم سال آینده برای خودم تدارک تولد میبینم و خانواده خودم را دعوت میکنم و...... . از این به بعد تمام مراسمها را برای خودت و پسرت حتی در حد کم و تو خونه بگیر .پرسید هم خیلی عادی بگو پسرم از جشن گرفتن خوشش میاد ولی به مناسبت های مختلف حتی اعیاد مذهبی هم جشن کوچیک دو نفره برای خودت و بچه ت بگیر . پرسید هم خیلی عادی بگو خب پوست داریم تو هم باشی ولی خودت نمی‌خوای .خب تو هم بیا..... شوهرت هنوز نمی‌فهمه که خودش تشکیل زندگی داده و هدفش زن و بچه ش نیست.... چون هدفش زندگی خودش نیست دنبال اهداف دیگران هست. اینجوری بطور نامحسوس براش هدف‌گذاری کن ببین تغییر می‌کنه یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیده خانوادت اهمیت بهت نمیدن روش زیاد شده

وقتی دعوا کردین چرا بابات باید الکی طرف اونو بگیره مگه از سر کوچه پیدات کردن😐

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اینجور تاپیک ها رو میبینم دلم نمیخواد داداشم هرگز ازدواج کنه

عزیزان شما رو رابطه تون با همسرتون زمان بذارین

رابطه شما و همسرتون ی مسئله جداست از رابطه خواهر برادری

چقد تنگ نظر و حسودین،همینین وضعتون اینه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

لطفا میشه اتفاقای تولد رو بعد رفتن و اومدن بگی 

الان به حد کافی حرص خوردما ولی میخام بدونم تو تولد چی میشه بیشتر حرص بخورم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

دو تا کانال بهت معرفی میکنم داخل ایتا سرچ کن لینکشون رو

یکیش اینه:

seyedhoseiny_ir

برای ارتباط با همسر و سیاست هایی چیزای راهبردی گفته

دوره زوج درمانیشون رو ببین حتما

یکی هم این کانال

aghighlux

مدیرش خادم حرم امام رضاست و کارگاه تولید چیزای درمانی،بهداشتی،ارایشی داره

هم از نظر روحی خودت و ارتقا بده هم جسمی از راه طیب و پاکش مواظبت داشته باش

اینجور تاپیک ها رو میبینم دلم نمیخواد داداشم هرگز ازدواج کنهعزیزان شما رو رابطه تون با همسرتون زمان ...

خدایی شوهرت تو رو هیچی حساب نکنه بعد برا خواهرش این کارا رو کنه ناراحت نمیشی؟ مرد اگه آدمه برا زنش کم نذاره اونموقع هیچ زنی از محبت کردن شوهرش به خواهرش ناراحت نمیشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
اتفاقا دارموقتی بارها گفتم و از طرفی دوست داشتن زوری نمیشه که

چرا یه رفتارهایی شده  زوری هم باید باشه که طرف شعورش برسه و عادتش بشه ما شاید منتظر اونو احترام و دوست داشتنش نباشیم ولی اون وظیفشه