2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80184 بازدید | 910 پست

اولش بترسونش بگو مگه بچه ست؟من که نمیام اون تایم میخوام برم پیش بابام اینا..خودت بین خونواده ها و ادما فرق میذاری منم یاد گرفتم ..ولی نهایتا خیلی خواهش کرد برو ولی بگو توقع جبران دارم هم برای خودم هم خونواده م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شدم

شما هم باید بگین با خونسردی وبدون حالت تهاجمی.

له شوهرت بگو .وا مگه فلانی بچه است که واسش تولد می گیرین؟بعد وایستا ببین می خواد بگه مگه به بچه تولد میگیرن.

اون وقت بگو پس چرا به من میرسه این حرف رو میزنی.اما در مورد خودت وهانوادت قضیه فرق می خواد بکنه.صد درصد می خواد بهت بگه به تو هم خانوادت میگیرن و...

بگو باشه خوب اگه اینجوریه منم دیگه نه واسه تو تولد میکیرم نه چیزی.تو هم موقع تولد خانوادت .برادرت .خواهرت وپدرو مادرو....یه تولد خوب وخاص واسشون بگیر حتی اگه شده توی خونه خودت .بزار ببینه .بزار نابود بشه از درون .اما اون سال دیگه به شوهرت تولد نگیر.

حتما تلافی کن .نزار بمونه اون دنیا

اتفاقا اهمیت میدن بهمهمیشه تولدهامو جشن میگیرن خانوادمیلدا ، عیدی ، همه چی به موقعولی بابام چون این ...

پسری که ببینه خانواده زن براش اهجیت نمیدن هر چی بشه طرف دامادو میگیرن حتا اگه داماد مقصر باشه روش زیاد میشه

حالا قبول کنی یا نکنی واقعیت اینه

میگه ولش کن اینا که بهم هیچی نمیگن

ولی ببین دارن به خواهرش اهمیت میدن تا دامادشون حساب کار دستش بیاد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اره میکنم اینکارو سکوت میکنم ، سرگم درسام میشم بیشتر بعد که پرسید البته که نمیپرسهولی خب اگر پرسید ...

واقعا خوشحالم که برای خواهرت ارزش قائلی و سعی میکنی خوشحالش کنی

اما این فکر که منو لایق همچین جشن شو ادی نمیدونی قلبمو به درد میاره و( دیگه هیچی_اگه خواستی چیزی بگی همین رو بگو) 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
هرسال همینه گل و فلانولی امسال دیگه ترکوندنحقیقتا ناراحتم ولی میگم که دوست داشتن زوری نمیشه

بحث دوشت داشتن زوری و اینا نیست. ایشون وظیفشه دوست داشته باشع، اگر نداره وظیفشه بهت اولویت بده حتی اگر دوست نداره. اگه نمیتونه تولد بگیره برای هیچکس نگیره 

برای خواهرشم نگیره 

کادو برای خواهرم و مادر پدرم و اینا پول میده یا خودش میگیره میده من میدم تو مناسبت هاولی از اون طرفم ...

به نظرم تولد گرفتن برا خواهرش نشونه ی این نیس که اونو بیشتر از شما دوس داره و یا اونو ترجیح میده به تو ( البته که خیلی کار حرص درآریه) 

اما معلومه همسرت دورهمی خانواده خودش رو دوسداره و به عبارتی بهش خوش میگذره 

به نظرم هدفش یه دورهمی و خوشگذرونی کنار خانوادش بوده 

ولی کنار خانواده شما هیچ جذابیتی نداره که بخاد پول خرج کنه 🤐🤐🤐 مخصوصا که میگی خونه ی پدرت هم نمیاد