2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 44220 بازدید | 409 پست
یک کیلو شسصد گرم طلا گرفتی بعد ناراحت هم هستی؟ ما ۵ گرم گیرمون میاد تا ۴ ماه کیف می کنیم و روحیه دار ...

واقعا ذهن پولدار که میگن همینه🤣🤣🤣

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک کیلو شسصد گرم طلا گرفتی بعد ناراحت هم هستی؟ ما ۵ گرم گیرمون میاد تا ۴ ماه کیف می کنیم و روحیه دار ...

چی میزنی؟❗️

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

چی میزنی؟❗️

تریاک🤣

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

واقعا ذهن پولدار که میگن همینه🤣🤣🤣

اره والا ما چند روز پیش النگو خریدیم ۲۱ گرم ۲۵۵ میلیون شد 

اسی سرمایه داریه واسه خودش

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

والا با این قیمت ها طلا خریدن دیگه ذوق نداره من هم دو سه هفته پیش طلا گرفتم اومدم خونه بیشتر ناراحت ...

مبارک باشه عزیزم انشاالله همیشه بخرید نه من چون ظریفه خوشم نمیاد تکپوش دوست دارم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
همین مدتی پیش یه سکه پارسیان 800 سوت خریدم فکنم اون موقع 5,600 شد یادمه هر کدوم می‌پرسید چقدر پول دا ...

نه چرا تمسخر سکه 30 سوتی هم من خریدم الان 5تا 50 سوت و یه 30 سوت شد دومیلیون و هشتصد پول کم کم جمع میشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
😍من عاشق طلای طریف بنظرم باکلاسه

بله ولی من تکپوش دوست دارم 

و منی ک یک گرم دارم و حس میکنم پولدارترین امقبلا۹۰ گرم داشتم فروختمبیخیال بابا

انشاالله دوباره میخرید

یه خانمی میشناسم کلی طلا داره یعنی با مردها دوست میشه براش طلاهای خوب میخرن تا حالا معلوم نیست چند ص ...

اون که حرامه عزیزم درست نیست انشاالله خدا به همه بده 

ان شااله. من دیگه توبه کردم دستبند بپوشم. قفلشو بدوز حتما

چشم حتما

اینم النگوی من ۱۰ گرمهقبلش ۷ گرم بود مامانم با کلی زحمت ۳ گرم بیشترش کرد🥲💕

خیلی زیباست مبارکت باشه عزیزم به خوشی

نه عزیزم یک گرم و 270 سوته کلش شد 16 میلیون نه یه کیلو که