14masom مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 عنوان طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم | مشاهده متن کامل بحث + 44220 بازدید | 409 پست مامانم وام گرفته بهم داده که قسط بدم انقدر ظریفه خوشحال نیستم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم 1404/08/08 | 23:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9719 یک کیلو شسصد گرم طلا گرفتی بعد ناراحت هم هستی؟ ما ۵ گرم گیرمون میاد تا ۴ ماه کیف می کنیم و روحیه دار ... واقعا ذهن پولدار که میگن همینه🤣🤣🤣 لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 941 یک کیلو شسصد گرم طلا گرفتی بعد ناراحت هم هستی؟ ما ۵ گرم گیرمون میاد تا ۴ ماه کیف می کنیم و روحیه دار ... چی میزنی؟❗️ ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2291 چی میزنی؟❗️ تریاک🤣 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2291 واقعا ذهن پولدار که میگن همینه🤣🤣🤣 اره والا ما چند روز پیش النگو خریدیم ۲۱ گرم ۲۵۵ میلیون شد اسی سرمایه داریه واسه خودش بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
80zelina عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 26 طلا روز به روز قیمتش بالاتر میره خوشحال باش حتی اگه ظریفم باشه خوبه ..من با پول کم میرم سکه میخرم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 والا با این قیمت ها طلا خریدن دیگه ذوق نداره من هم دو سه هفته پیش طلا گرفتم اومدم خونه بیشتر ناراحت ... مبارک باشه عزیزم انشاالله همیشه بخرید نه من چون ظریفه خوشم نمیاد تکپوش دوست دارم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 همین مدتی پیش یه سکه پارسیان 800 سوت خریدم فکنم اون موقع 5,600 شد یادمه هر کدوم میپرسید چقدر پول دا ... نه چرا تمسخر سکه 30 سوتی هم من خریدم الان 5تا 50 سوت و یه 30 سوت شد دومیلیون و هشتصد پول کم کم جمع میشه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 😍من عاشق طلای طریف بنظرم باکلاسه بله ولی من تکپوش دوست دارم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 و منی ک یک گرم دارم و حس میکنم پولدارترین امقبلا۹۰ گرم داشتم فروختمبیخیال بابا انشاالله دوباره میخرید خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 یه خانمی میشناسم کلی طلا داره یعنی با مردها دوست میشه براش طلاهای خوب میخرن تا حالا معلوم نیست چند ص ... اون که حرامه عزیزم درست نیست انشاالله خدا به همه بده خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 ان شااله. من دیگه توبه کردم دستبند بپوشم. قفلشو بدوز حتما چشم حتما خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 اینم النگوی من ۱۰ گرمهقبلش ۷ گرم بود مامانم با کلی زحمت ۳ گرم بیشترش کرد🥲💕 خیلی زیباست مبارکت باشه عزیزم به خوشی خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1228 یک کیلو شسصد گرم طلا گرفتی بعد ناراحت هم هستی؟ ما ۵ گرم گیرمون میاد تا ۴ ماه کیف می کنیم و روحیه دار ... نه عزیزم یک گرم و 270 سوته کلش شد 16 میلیون نه یه کیلو که خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم