2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست
دیدم گلم مبارکت باشه خیلی دخترونه و قشنگه

فدات بشم عزیزم انشاالله شما بخری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
قشنگه مبارکت باشه من هر موقع طلا میخرم خوشهالم حتی زیره ۱ گرم خوشهال باش 🥰🖐میتونست همینم نباشه ولی ...

بله درسته منم ذوق میکنم ولی دلم تکپوش میخواست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه گلم مبارکت باشه

فدات بشم عزیزم انشاالله شما بخری

استارتر ویتیلیگو داری؟

چیه عزیزم مریضی پوستیه؟

طلا روز به روز قیمتش بالاتر میره خوشحال باش حتی اگه ظریفم باشه خوبه ..من با پول کم میرم سکه میخرم

بله درسته من پارسیان میخرم خیلی خوبه جمع میکنم با یه پول دیگه میدم طلای ظریف میخرم خیلی خوبه واقعا

بله،پیسی

نه عزیزم بچه بودم پسرخالمو انقدر دوست داشتم چنگ میانداخت چیزی نمیگفتم جاش موند نه پیسی ندارم الحمدالله 

خب خدا رو شکر ،انشالله همیشه تنت سلامت باشه عزیزم

سلامت باشی عزیزم همینطور شما انشاالله 

دوستان من مقداری طلا دارم حدود چهل گرم 

بعد الان یه آقایی اومده خواستگاریم اگه جور بشه چیکار کنم النگو ها رو که حدود 20گرمه دستم دیدن زشته در بیارم یا بزارم باشن 

پدرم یکم دستش خالیه برای کادو عقد و اینا 

همین شش تا النگو رو در بیارم پدرم سر عقد بهم بده زشته 

آخه دستم دیدن

عاشق ونکلیفم مبارکه

سلامت باشی عزیز انشاالله به زودی سرویسشو بخری شما

دوستان من مقداری طلا دارم حدود چهل گرم بعد الان یه آقایی اومده خواستگاریم اگه جور بشه چیکار کنم النگ ...

نه اصلا زشت نیست برادر منم پابند مجردیم رو سر عقد داد 5گرمو نیم بود چرا زشته