2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو دارم منتها کمی وزنش فرق داره مبارکتون باشه طرح ونکلیف همیشه نازه❤️

سلامت باشید عزیزم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خيلي خوشگله دلم خواست

قابل نداره عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مبارکه. من از دستبند می ترسم😅. یه دستبند ۱۳ گرمی گم کردم برام فوبیا شده. این خوشکله 😍

بله ترسم داره من عاشق النگو هستم انشاالله همه بخریم

من یه عمری کار میکردم طلا میخریدم حتی یه جفت گوشواره هم نمینداختم تا اینکه همه رو فروختم و به فنا رف ...

اشکال نداره منم 280 گرم فروختم انشاالله همگی بخریم

مثل این بود می‌گفت با این مبلغ طلا می‌خوای ، حالا فرقی برام نمی‌کرد هرچی میشد چون به نیابت پس انداز ...

درست میگن ولی هیچ وقت ارزون نشده!

منم تو گرونی یکم خریدم ... ولی با این وجود میگم الههههیییییی بشه گرمی ۱ میلیون 

اصلا ضرر کنیم 

ولی قدرت خریدمون بیشتر بشه 

ان شالله 

من طلا رو همیشه به چشم پس انداز نگاه میکنم این همه زیورالات زیباتر از طلا .حسرت این چیزا رو نخور .ان ...

ممنونم انشالله ❤️❤️❤️

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

آن شا الله کم کم میخری

ممنونم انشالله ❤️❤️❤️

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

انشاالله انشاالله انشاالله کیلو کیلو بخرید

ممنونم انشالله همه مون❤️❤️❤️