2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45218 بازدید | 411 پست
این یه قصه مشترکه...خیلی ها همینطور بودن...از جمله خودم و خانوادم..به هر حال جلوی ضرر رو از هر جا بگ ...

بله خیلیا چون طلا دوست نداشتن نخریدن بعد فهمیدن چقدر عقب افتادن از پیشرفت ولی بقول شما الانم دیر نشده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه.. فکر کنم فقط من طلا دوست ندارم😅

فقط میتونم بگم چقدر خوشبحالته همیشه بخدا میگم اگه قرار بود بهم طلا ندی حداقل طلا دوستم نمیکردی🤣

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بله عزیزم برای شماهم مبارک باشه ایشالا ارزون بشه هممون بتونیم بیشتر بخریم

سلامت باشید عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

مبارکت باشه.. فکر کنم فقط من طلا دوست ندارم😅

منم دوست ندارم اصلا یه گردن بند یا گوشواره رو نهایت دو سه روز بتونم بندازم ،دخترم خیلی دوست داره البته طلاهای ظریف و مینیمال و ترجیح میده سفید باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
هم قیمت همین دستبندتون میشده پس...چه جالب..راستش من خیلی اهل النگو اینا نیستم، تصوری از وزن و اندازه ...

من همه چی دوست دارم النگو بیشتر ولی ندارم مخصوصا تک پوش هر دفعه خریدم همسرم نیاز داشته فروختیم

فقط میتونم بگم چقدر خوشبحالته همیشه بخدا میگم اگه قرار بود بهم طلا ندی حداقل طلا دوستم نمیکردی🤣

😂😂 من ی مقداری دارم ولی نمیپوشم،،، طلا امانتی هم پیشمم زیاد هست

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

منم دوست ندارم اصلا یه گردن بند یا گوشواره رو نهایت دو سه روز بتونم بندازم ،دخترم خیلی دوست داره الب ...

خوشبحالتون مثل مامان منید تو تالار درمیاره میگه چیه اویزونه به ادم یبار یه پیچ پشت گوشواره تو تالار گم کرد🤣

بله خیلیا چون طلا دوست نداشتن نخریدن بعد فهمیدن چقدر عقب افتادن از پیشرفت ولی بقول شما الانم دیر نشد ...

اصلا عزیز من طلا دوست داشتن نداشتن نداره..

من خودم اصلا از آویزون کردن طلا خوشم نمیاد و بهم حس خفگی میده..

با نقره راحت ترم..

برای زیور آلات البته...

اما موضوع اینه که برو بخر، بذار یه گوشه...

پولی که میخوای بذاری بانک چص تومن(عذر میخوام) سود بگیری، برو طلا بخر بذار یه گوشه...

میخوای خرج یسری بریز بپاش برای چشم بقیه کنی!

نکن...

برو طلا بخر بذار یه گوشه!

ته تهش خودت برای خودت میمونی و طلا امن ترینه!

داشته باش یه گوشه..

بعدا جمع شد باهاش حرکت های بزرگ بزن...

سفر برو..

سفر خارجی هم برو..

ماشین بخر

خونه بخر..

برای خودت خرج کن بعد..

ماکارون هستم:)

😂😂 من ی مقداری دارم ولی نمیپوشم،،، طلا امانتی هم پیشمم زیاد هست

ادرس لطفا🤣

منم دوست ندارم اصلا یه گردن بند یا گوشواره رو نهایت دو سه روز بتونم بندازم ،دخترم خیلی دوست داره الب ...

حداقل خیالمون راحته دوس نداریم😂من نقره بیشتر دوستدارم ولی اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم اینجا هم تنوع نقره کمه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من همه چی دوست دارم النگو بیشتر ولی ندارم مخصوصا تک پوش هر دفعه خریدم همسرم نیاز داشته فروختیم

ای جانم😄

انشاءالله سری دیگه خریدی، دیگه بمونه برات و به شادی استفاده کنی😘

ماکارون هستم:)

اصلا عزیز من طلا دوست داشتن نداشتن نداره..من خودم اصلا از آویزون کردن طلا خوشم نمیاد و بهم حس خفگی م ...

دقیقا همینطوره هیچی مثل طلا نیست من که تا حالا ضرر نکردم از خریدش واقعا به یه دردی خورده و یه جا نجاتمون داده 

ادرس لطفا🤣

😂😂

خوزستان..... بقیشو حدس بزن😅

حداقل خیالمون راحته دوس نداریم😂من نقره بیشتر دوستدارم ولی اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم اینجا هم ...

بدید براتون بسازند یه جای خوب