2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45220 بازدید | 411 پست
😂😂خوزستان..... بقیشو حدس بزن😅

یا خدا دوره ما قزوینیم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
حداقل خیالمون راحته دوس نداریم😂من نقره بیشتر دوستدارم ولی اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم اینجا هم ...

منم برای استفاده کردن دوست ندارم..

ولی داشته باش برای خودت...

یه سرمایه گذاری امنه❤️

برای نقره، من از حامدی میخرم و بنظر من قشنگه و میتونی چیزهای خوبی توش پیدا کنی..

البته سلیقه‌ای هست

دوست داشتی نگاه کن کارهاشون رو

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم😄انشاءالله سری دیگه خریدی، دیگه بمونه برات و به شادی استفاده کنی😘

مرسی عزیزم انشاالله شما هم همیشه بخرید 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دقیقا همینطوره هیچی مثل طلا نیست من که تا حالا ضرر نکردم از خریدش واقعا به یه دردی خورده و یه جا نجا ...

اصلا یه نفری میگفت که:

طلا هیچوقت به صاحبانش خیانت نمیکنه:)

همیشه امن بوده، هست و خواهد بود...

یا خدا دوره ما قزوینیم

حیف شد 😂😂

ان شاالله همیشه زندگیت پربرکت باشه هرچقد طلا بخری پول کم نیاری

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

منم برای استفاده کردن دوست ندارم..ولی داشته باش برای خودت...یه سرمایه گذاری امنه❤️برای نقره، من از ح ...

چشم عزیزم ممنونم انشاالله همیشه بخرید و برای چیزیا خوب خونه ماشین استفادش کنید

حیف شد 😂😂ان شاالله همیشه زندگیت پربرکت باشه هرچقد طلا بخری پول کم نیاری

مرسی عزیزه دلم انشاالله همینطور شما 

اصلا یه نفری میگفت که:طلا هیچوقت به صاحبانش خیانت نمیکنه:)همیشه امن بوده، هست و خواهد بود...

دقیقا عزیزم هیچی مثل طلا خوب نیست 

منم برای استفاده کردن دوست ندارم..ولی داشته باش برای خودت...یه سرمایه گذاری امنه❤️برای نقره، من از ح ...

همین بی علاقگی باعث شد کلی پول الکی هدر بدم،،،

بله ممنون میشه ایدیشو بدی لطفا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چشم عزیزم ممنونم انشاالله همیشه بخرید و برای چیزیا خوب خونه ماشین استفادش کنید

مرسی خوشگل من😍

برای شما هم انشاءالله که همینطور باشه😍

بنظر من هر موقع که نیاز داشته باشی و طلایی باشه که گره‌ات رو باز کنه، خودش خیر و برکته و خدا رو شکر بابتش🥲🫶

(البته که منم بعضی وقتها دلم یه جوری میشه، که بخوام برای یسری هزینه ها بفروشم...ولی خب...بازم خداروشکر:)

دوستان عکس رو نمیشه حذف کنم رفت تو پربازدیدا

مرسی خوشگل من😍برای شما هم انشاءالله که همینطور باشه😍بنظر من هر موقع که نیاز داشته باشی و طلایی باش ...

بله منم بقول شما یه جوری میشم میفروشم ولی بعدش میگم خدارو شکر همین هست فروختم مشکلم حل شد نبود باید به کی رو میزدم چیکار میکردم

خب عزیزم باید قبول کنی که یک گرم دو گرم خیلیی ظریفه و زنجیر و پلاک مثل موی سربه چشم سرمایه گذاری نگا ...

بله درسته یکی دو گرم واقعا چیزی نمیشه مرسی عزیزم انشاالله همه بخرند ما هم همینطور 

همین بی علاقگی باعث شد کلی پول الکی هدر بدم،،،بله ممنون میشه ایدیشو بدی لطفا

مثل مامان منی پس🥲

من باز دوست داشتم..

ولی چون بنظرم پول‌هام خرد و کم میومد، و از اول میخواستم سنگین بردارم یا اشتباها فکر میکردم برای پول من، طلایی نیست..

نمیخریدم..

و واقعا هم چقدر خرج بیخودی کردم بابتش..

لباسای بیخود، که فقط خریدم الکی..

چقدر خوراکی و آشغال پاشغال خریدم خوردم..

حیف🥲

ببین نقره حامدی سایت دارن..

همونجا هم ثبت سفارش انجام میدن..

حالا سوالی داشتی، همون سایت پشتیبانی داره..

سرچ بزن نقره حامدی، سایتش میاد...

برای تبریز هم هست..