2777
2789
شما نمیدونید ایکیو چاپ پارسال برا کنکور ۴۰۴ مناسب امسال هست یا باید عوضش کنم؟

اره حتما عوض کن تغییر کرده زیست 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترمیم نکنی فقط متکی به کنکور میشی

یه سوال دیگه ام دارم . من هدفم پزشکی گرگانه ولی تا الان تق و لق خوندم . فکر میکنم اگه یسال پشت بمونم بشه . شما نظری در مورد پشت موندن اینا ندارین؟ البته تلاشمو تا کنکور امسال میکنم اگه امسال بشه چه بهتر :) ولی چون دیر شده و عقبم حسم میگه نمیشه....

میتونم بابت سوالای زیست بهتون درخواست بدم؟ الان نه ولی اگه لازم شد ازتون سوال بپرسم؟

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

سطح آزمون بالاست بخاطر اون سوالو پیچوندن شیمی قلم چی ماسته راحته

اخه من کلا ماز میدم از قلمچی خاطرات خوشی ندارم😂

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

یه سوال دیگه ام دارم . من هدفم پزشکی گرگانه ولی تا الان تق و لق خوندم . فکر میکنم اگه یسال پشت بمونم ...

اصلا به پشت فکر نکن ببین با بچه های پارسال چیکار کردن سر ۲۵ صدم دعوا بود اصلا ابدا بخون زوده حالا آبانه 

یه سوال دیگه ام دارم . من هدفم پزشکی گرگانه ولی تا الان تق و لق خوندم . فکر میکنم اگه یسال پشت بمونم ...

قانون اول اینه که بع خودت ایمان داشته باشی و به همین امسال فکر کنی از الان اصلا به پشت موندن فکرهم نکن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اصلا به پشت فکر نکن ببین با بچه های پارسال چیکار کردن سر ۲۵ صدم دعوا بود اصلا ابدا بخون زوده حالا آب ...

سردرگمم و به خودم ایمان ندارم.....

فرهمند گفت آیکیو سوالاتش دور از کنکوره

گفته که گفته تجربه هر کس فرق میکنه بعضی ها به سود خودشون میگن هر جور راحتی چون خودش مولف هستد

قانون اول اینه که بع خودت ایمان داشته باشی و به همین امسال فکر کنی از الان اصلا به پشت موندن فکرهم ن ...

مشکل من همینه دقیقا....

پشت موندن انقدر بده؟

سردرگمم و به خودم ایمان ندارم.....

ایمان داشته باش پزشکی نشد حالا یه چیز دیگه معلوم نیست یه همکار میگفت میخوان کنکورو ۴۵ درصد کنن