آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1689 عنوان بنظرتون دعا کردن برای ازدواج راسته 51 بازدید | 8 پست یا دروغه ؟چرا هرچی میخوام نمیشه بنظرتون الکیه؟میشه قسمتم به اینه که تا آخر عمر تنها باشم؟ دیروز | 14:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_دیلیا_* عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 8039 ۲۲ دیر نشده که بابابه خودت برس پیشرفت کن منم فکر میکردم شوهر چیه دارم طلاق میگیرم الان کاش عجله نمیکردم رها کن بهترینش میاد سمتت ....... I'm in love I'm not alone 💖💖
به_یاد_اسد عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 311 یه کاغذ و قلم بردار برای خدا نامه بنویس با خدا حرف بزن برای من معجزه میکنه سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1689 یه کاغذ و قلم بردار برای خدا نامه بنویس با خدا حرف بزن برای من معجزه میکنه چی بنویسم حرف ک زیاد میزنم ولی هیچکسی گوش نمیده
به_یاد_اسد عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 311 چی بنویسم حرف ک زیاد میزنم ولی هیچکسی گوش نمیده عزیزم برای خدا از خدا بخواه اگه اعتقاد داری برای شهید مغفوری هم بنویس شهیدی هس معجزه میکنه سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند
آیداگل۳۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1689 عزیزم برای خدا از خدا بخواه اگه اعتقاد داری برای شهید مغفوری هم بنویس شهیدی هس معجزه میکنه پیش شهیدان هم زیاد رو زدم نشده نمیشه انگاری
به_یاد_اسد عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 311 چی بنویسم حرف ک زیاد میزنم ولی هیچکسی گوش نمیده شهید مغفوری هم امتحان کن سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند