2777
2789
پینوکیو خوبه ولی من پیشنهادم به شاگردام آیکیو بود عالیه استادت خوبه تستایی که خود فرهمند میزنه رو جد ...

آره خیلی بهشون دقت میکنم و می‌نویسم 

آخه تکلیف خودش از کیوبی و پینوکیوئه

مرسی جواب دادین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی بهشون دقت میکنم و می‌نویسم آخه تکلیف خودش از کیوبی و پینوکیوئهمرسی جواب دادین❤️

چون خودش مولف هستن بزن مشکل نداره استاد بافهم و تجربه است من تجربم گفتم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

پینوکیو خوبه ولی من پیشنهادم به شاگردام آیکیو بود عالیه استادت خوبه تستایی که خود فرهمند میزنه رو جد ...

شما نمیدونید ایکیو چاپ پارسال برا کنکور ۴۰۴ مناسب امسال هست یا باید عوضش کنم؟

ترمیم نکنی فقط متکی به کنکور میشی

سلام 

من شاگرد استاد فرهمندم وقتی تو کتاب تست میزنم مثلا فصل یک دهم که اسونترینه. از 50 تا تست مثلا 6 تاش غلط درمیاد ولی تو ازمون درصدم میشه 30 تا 40.....

از استاد پرسیدم میگن ازمون زیاد بده ولی با اینهمه بازم یکم لنگ میزنم.شما راهکار دیگه ای دارین؟

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

۲۰ تا تست گفتی چرا کمه

کمه برای کسی که هدفش رشته تاپه. مثلا هر درس روزانه 50 تا بزنه برای شروع اوکیه . ولی 20 تا دیگه میره تو فاز اموزشی

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

سلام من شاگرد استاد فرهمندم وقتی تو کتاب تست میزنم مثلا فصل یک دهم که اسونترینه. از 50 تا تست مثلا 6 ...

سطح آزمون بالاست بخاطر اون سوالو پیچوندن شیمی قلم چی ماسته راحته 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋