2777
2789

میخواستم برم بیرون از اول هفته بهم قول داد ک بده خودم برم تنها،

بعد شیشه عقب کثیف بود تو حیاط اومدم دنده عقب برم، یه ذره خوردم ب شمشاد ها محکم نه ها، بعد گفت نمیدم بهت، حتی نذاشت دیگه خودم بشینم با خودش برسم مقصد بعد ماشین رو بدم خودش ببره، همون اول منو پیاده کرد، خیلی ناراحت شدم، میدونستم زیر حرفش میزنه و نمیشه به قولش اعتماد کنم، شانس هم نداشتم بهانه جور شد... 

برگشتنا به خونه گفت بیا خودت بشین اینقدر اعصابم خورد بود قبول نکردم،

آخه یه رانندگی چیه مرد همه زنها انجام میدن اما تو منو محروم میکنی و دوست نداری یه پیشرفت ساده بکنم..

خیلی دلم ازش شکست

خب اشکال ندارد بار اول حول میشی استرسی تمرکز چندان نداری اون دنبال بهونه بود

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آقایون نمیشه ماشین شریک شد این داستانو هزار جا شنیدم 

مگر اینکه از خونه بابات اومدی رانندگیت خیلی خوب باشه یا ماشین مستقل داشته باشی 

من بابام بهم ماشین نمیداد آدم ترسویی بود چه طووور میشد آدم هم با ماهی یه بار سالی یه بار رانندگی راننده نمیشه ماشین خریدم رانندگی می کنم دو ساله هنوز ماشین خودشو بهم نمیده 

شوهر منم یه بار خواست بهم رانندگی یاد بده، من صفر صفر بودم نه گاز نه دنده نه کلاج هیچی بلد نبودم یه دور برام معرفیشون کرد و گفت بشین پشت فرمون، یک متر رفتم هول شدم گفت پیاده شو، شب برگشت گفت صفحه کلاجم پاره شد یا یه همچین چیزی، منم دیگه پی رانندگی رو نگرفتم، ولی الان میگم اشکال نداره رو ماشینش حساس بود، چیزای دیگه تو زندگی مهمن، الان فقط از خدا میخوام سلامتیم رو بهم برگردونه

ببین من خودمم خانمم ولی خانم ها نسبت به آقایون رانندگیشون ضعیفه الان بنده اون هفته موقع پارک کردن یه ...

اصلا و ابدااا اینجور نیست من از ۱۸ سالگی ماشین برام خریدن و رانندگیم از مردا خیلیم بهتره کورس میزارم بعضی وقتا چرا جمع میبندی یسری خانم ها خوب نیست مثل یسری آقایون حالا تعداد خانم بیشتر چون ماشین شخصی ندارن اکثرا 

بلد نیستی خو

چرا بابا، 14 ساله گواهینامه دارم. مثلا رفت ی ماشین برای خرید اما همونو نمیده بهم، رفتم مهارتی برداشتم. با خودش هم بارها نشستم. حتی یبار تنها چون مجبور بود بهم داد تو بزرگراه نشستم. اما چون نمیخواد بهم بده اینطور میکنه، دوست نداره من کلا ماشین بردارم به کارام بریم یا جایی برم