2777
2789
عنوان

اگر خدایی وجود داره چرا اجازه میده سحر اثر کنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 127 پست
من از حد عصبانیت گذشتم و دیگه عصبانی نیستم فقط ترسیده لرزیده تو یه دنیا در حالت پوچ سپری می‌کنم تا ا ...

میگم‌که یه زمانی اینجور بودم حتی شدیدتر

امیدوارم همون خدا ترسناکه تو ذهن‌شما،بیاد دلداری بده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو آخوندا گفتن؟ نمیگین شاید اینارو گفتن که هنجار شکنی اتفاق نیفته؟ یعنی صرفا قانون داشته باشیم ...

یه سوال 

بهت دارو میدن می‌پرسی این دارو رو دکترها ساختن یا خود علم پزشکی اینو گفتع؟؟؟

علم مکه مستقیم حرف میزنه؟ 

خدا مگه بدون واسطه حرف میزنه؟

حتی قرآن رو هم خدا با واسطه فرستاده تا واسطه‌ی دیگه ای بنویستش 

همون قرآن رو خود پیامبر با دست خودش ننوشته بلکه داده کاتبان قرآن نوشتن

و چون به زبان دیگه ای بوده که مال هزار و خورده ای سال پیشه نیاز به متخصص ادبیات و تاریخ اون زمان داره که بتونه ترجمه و تفسیر کنه 

متخصص قرآن و احادیث اسمش چیع؟ آخوند

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یکی اشون رنج گرسنگی می‌کشه یکی رنج آگاهی رو :) یکی اش برای سیر کردن شکم خانواده عذاب می‌کشه یکی چون ...

شاید بی‌ربط به نظر بیاد ولی ظریف نگاه کنید علت این مثالم رو متوجه میشید 

این پاسختون در مورد رنج مصداق همون مثاله‌ست که خیلی خانم‌های متاهل به دختران مجرد میگن با خواستگار پولدار ازدواج کن چون در نهایت چه فقیر چه پولدار مردا اشکتو درمیارن پس ترجیح بده تو گریه کنی تا تو یه مخروبه! رنج این کجا و آن کجا؟

من شرایط مالیم معمولیه نشستم رفتم دکتر بالاشهر 

میگه از غصه این مسئله جسمی برات پیش اومده 

گفت منم از غصه شنوایی یه گوشم رفت وقتی از غصه‌هاش پیشم گفت اینکه دغدغه‌هاش و غصه‌هاش چقدر های کلاس هستش گفتم از بدبختیام بگم اون گوششم میره این دیگه چه نُنُریه 

بحثم کوچک شمردن رنج کسی نیستا! مطمئنم گرفتید مفهوم نهایی رو 

سعی می‌کنم بازم خودمو گول بزنم و اون جبار بودن تو گفته‌ی شما رو نشونه‌ای از خواب دو شب پیش ببینم بای ...

منم خودم وزندگیم داغون،،،وشکستم

شما کاری واسه ابطال کردی؟ سرکتاب یا واسه ابطال به،کسی سپردی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

عین به بازی کامپیوتری می.مونه که از قبل تک تک مراحلش رو توضیح دادناگه مرحله یک ببری مرحله دو آسون می ...

تجاوز محارم هم جزو امتحانات الهی محسوب میشه من واقعا این حد هر توجیح تو کله‌م نمی‌گنجه

شاید بی‌ربط به نظر بیاد ولی ظریف نگاه کنید علت این مثالم رو متوجه میشید این پاسختون در مورد رنج مصدا ...

حس میکنم حرف من رو نمی‌شنوید اصلا

یچیزیم بگم اگه بیشتر ادمای مذهبی خودشونو بقولی گول میزدن پس چرا این همه ادم که زمانی مذهبي بودن الان ...

دعا،نذر چله،التماس خدا

تلاش،صبوری،،،،نتیجه نداده خسته میشیم وگرفتاربیماری جسمی وروحی

ودشمن شاد،،،وعمرهست که میره رسیدم دهه چهل زندگیل

تاکی کجا صبرکنم خستم و یرانم،،چراخداکاری نکرده کذادسته واسه،اون،دنیا؟

این دنیا بیچاره باشم وحسرت ودرد ،،این عدالته؟ انصاف خداست که جواب دعانمیده؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تجاوز محارم هم جزو امتحانات الهی محسوب میشه من واقعا این حد هر توجیح تو کله‌م نمی‌گنجه

همه‌چیز تو دنیا امتحانه 

همش

موفقیت امتحانه 

بلا امتحانه 

مرگ عزیزان امتحانه 

خوشبخت شدن امتحانه 

باهوش متولد شدن امتحانه 

معلول بودن امتحانه 

دنیا مکان امتحانه 

کوتاه هم هست

نسبت به عمر واقعی انسان امتحان خیلی خیلی کوتاهیه 

چشم بهم بزنی تموم شده 

پس این یعنی کل زندگی همش رنجه ولی این رنج برای یک عده مثل منه و برای عده‌ی دیگه‌ای تفرجگاه اینم با ص ...

بله بعضیارنج شون کجابرن مسافرت یافلان چیز وبایکم تاخیربخرن،،،یا

که برای ما طنزحساب میشه

ما توسختی وعذاب و،،،،وبپوکیم

خدایا

نه اینا رو دقیقا خود خودم گفتم خود من حقیرببین من یه زمانی بی خدا بودم،بی خدا یعنی میگه برین گمشین ی ...

قطعا شما ایمانت قوی‌تر از اونه که با حرفهای من بی‌خدا رنگ ببازه 

اینو گفتم به این خاطر که یه زمان با تمام وجودم معتقد بودم خدایی هست و اون زمان مثل الآن انقدر سِر نشده بودم که به مرحله‌ی انکار برسم 

اون زمانا اعتقاد به خدا تنها یه دلخوشی بود برام که دلم نمیخواست اون دلخوشی رو کسی ازم بگیره و الآنم که اینارو میگم چون دیگه دلخوش نیستم یعنی زندگی انقدر منو غلتوند تا اون دلخوشی رو رها کنم و برم تو دل یه چاه ممتد و تاریک که حقیقت محضه 

هیچ 

هیچی نیست 

دعا،نذر چله،التماس خداتلاش،صبوری،،،،نتیجه نداده خسته میشیم وگرفتاربیماری جسمی وروحیودشمن شاد،،،وعمره ...

کامنتای بعدیمو‌که به دوستمون‌گفتم‌بخونین

ببین عزیزم خب حق دارین شما

کی‌میگه آسونه 

ولی ميگم سخته‌باشه،ناامید نشید...

کی میدونه نا امیدی از رحمت الهی بدترین گناهه؟

قشنگه فلسفش/:

کی از همونی که از بچگی باهاش بوده تو قلبش‌تو فطرتش ناامید میشه؟

ای کاش ما عجول نبودیم و خدا هم اسون تر ازمون امتحان میگرفت