2777
2789
عنوان

اگر خدایی وجود داره چرا اجازه میده سحر اثر کنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 127 پست
منم به همین‌فکر‌میکردیم‌ولی خبتهش عشقه/:میگن عشق وجود نداره ولی خب واسه خدا استثناعهمگه میشه با کلمه ...

وقتی یه فقیری تو خیابون میبینم که پول خرید داروهای زنش رو نداره نمیتونم باور کنم خدا از جنس عشقه

من ترجیح میدادم به دنیا نیام که تهش اجازه‌ی گرفتن جون خودم رو هم نداشته باشم!!

قبل تولدتون این نظر رو نداشتید

به اختیار خودتون به این دنیا اومدی اومدید

این احساستون هم موقتیه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترجیح میدادم به دنیا نیام که تهش اجازه‌ی گرفتن جون خودم رو هم نداشته باشم!!

به اینم خیلی فکر‌میکردم که کاش اراده میدادی خدا بدنیا نمیومدم‌ موقع ناراحتی خیلی میگم

ولی خب‌میگن تو عالم زر‌ انتخاب کردیم میخوایم بیایم یا نه و با چی امتحان شیم هرچند اعتقاد به این عالم زر خودش مسئله داره

الان حیوانات قدرت انتخاب کمی دارن،اونقدرا هم پس به درجات بالایی نمیرسن

ما ادما ولی بخوایم میتونیم،کافیه بخوایم

آیه قرآن میگه این دنیا را با رنج آفریدیمبرای همه رنج هست خیلیم هسترنج یه حس درونیه و هیچکس از بیرون ...

ولی این رنج برای یک گرسنه‌ی کف خیابون و یک فرد باهوش به هیچ وجه یکسان نیست خیلیاشون با همون درد و رنج مردن و جبرانم نشد و دنیا همچنان در بی‌عدالتی محض 

نگفتم فرد پولدار که جواب‌های محتمل رو نشنوم 

وقتی یه فقیری تو خیابون میبینم که پول خرید داروهای زنش رو نداره نمیتونم باور کنم خدا از جنس عشقه

مطمئن باش خدا خیلی بیشتر و بهتر از تو اون رو می‌بینه 

و به وقتش براش نردبون‌های نجات متفاوتی می‌فرسته

اینکه چقدر از نردبون‌ها استفاده کنه به خودش بستگی داره

چه در این دنیا چه دنیای بعدی خدا هوای تمام بنده‌هاش رو داره 

تو اون کامنته فقیر و پولدارو گفتم 

ولی من وقتی یه بی وجدانی میبینم نمی‌تونم باور‌کنم خدا از جنس عشقه،که بعد استدلال های اخوندگونه‌و امتحان الهی‌که خودم سر هم‌کردم و‌ خدا بهم‌ گفته مطمئن باش درستن(با نشونه)میگه نه بابا اره خدا از جنس عشقه اون شیطانه(بدتر از شیطان ندای درونی که به بدی دستور میده)

قبل تولدتون این نظر رو نداشتیدبه اختیار خودتون به این دنیا اومدی اومدیداین احساستون هم موقتیه

اینایی که خودکشی میکنن یا بهشون تعرض میشه یا قتل عام میشن از پیش دیده بودن و با اختیار خودشون ورود کردن؟ آخه کجا چنین چیزی گفته شده 

ولی این رنج برای یک گرسنه‌ی کف خیابون و یک فرد باهوش به هیچ وجه یکسان نیست خیلیاشون با همون درد و رن ...

خدا در ازای بدی به شخص مظلوم‌جبران میکنه براش

حدیث داریم‌واسش حتی

بهرحال من درک میکنم ادما گاهی عصبانین از خدا

شما هم عصبانین ازش 

ولی این رنج برای یک گرسنه‌ی کف خیابون و یک فرد باهوش به هیچ وجه یکسان نیست خیلیاشون با همون درد و رن ...

یکی اشون رنج گرسنگی می‌کشه یکی رنج آگاهی رو :) 

یکی اش برای سیر کردن شکم خانواده عذاب می‌کشه 

یکی چون درد جامعه رو میبینه برای درمان این درد و احساس مسئولیتی که رو پوشش افتاده عذاب می‌کشه 

مثال زدما 

هرکسی یه طوری

تا وقتی به ظاهر زندگی آدمها توجه می‌کنید متوجه نمیشید. مردم خیلی خوب رنجهاشون رو پنهان میکنن. 

به اینم خیلی فکر‌میکردم که کاش اراده میدادی خدا بدنیا نمیومدم‌ موقع ناراحتی خیلی میگمولی خب‌میگن تو ...

اینا رو آخوندا گفتن؟ نمیگین شاید اینارو گفتن که هنجار شکنی اتفاق نیفته؟ یعنی صرفا قانون داشته باشیم و به موجب اون قوانین تعدی نکنیم و نظم جامعه به هم نریزه؟ واگرنه کم نبودن حافظان قرآنی که هرزه بودند و دیندارانی که با عملشون نشون دادن ما رو کاشتن خودشون پی دزدی زمین‌های میلیاردی و دست بردن تو جیب امثال باورکرده‌های دینی که خودشون مبلغشن

مطمئن باش خدا خیلی بیشتر و بهتر از تو اون رو می‌بینه و به وقتش براش نردبون‌های نجات متفاوتی می‌فرسته ...

من با دیدن زندگی افرادی که یه روز خوش ندیدن و با همون درد و رنج و ففر زیر خروارها خاک رفتن ظلم‌ها دیدن دست خودم نیست نمیتونم باور کنم نهایتش فیفتی فیفتی یا باکلاسش ندانم گرایانه با ترس و لرز سپری کنم 

اینایی که خودکشی میکنن یا بهشون تعرض میشه یا قتل عام میشن از پیش دیده بودن و با اختیار خودشون ورود ک ...

عین به بازی کامپیوتری می.مونه که از قبل تک تک مراحلش رو توضیح دادن

اگه مرحله یک ببری مرحله دو آسون میشه، اگه مرحله یک ببازی مرحله دو رو با امتیاز کمتری میگذرونی و سختتره 

اگه مرحله دو ببری اینطور، ببازی بهمان طور

تک تک انتخاب های زندگی حتی در حد اینکه اول سلام بدی یا وابستگی سلام بدن و تو جواب سلام بدی همممش امتحانات کوچیک و بزرگ زندگیه. همش مراحل بازیه که تعیین می‌کنه مراحل بعدی چطور باشع. 

شما قبل بازی میدونید که قراره خیلی بد ببازید؟ 

نه،ولی میدونید باختن به شکل فجیع تو این بازی ممکنه. انتخاب میکنید که بازی کنید، به این معنی نیست از قبل بازی اون اتفاقات تلخ رو خودتون انتخاب کرده باشید. شما کلیت این بازی و چالش های احتمالی رو انتخاب کردید. اینکه تو بازی چی پیش اومد دیگه به عوامل دیگه برمیگرده 

به هیچ وجه نمیگم هرکس بهش مثلا تجاوز شده یعنی یه اشتباهی داشته تو زندگیش

نه اصلا

ولی یه انتخاباتی داشته که خدا صلاح دیده این امتحان رو ازش بگیره

اینا رو آخوندا گفتن؟ نمیگین شاید اینارو گفتن که هنجار شکنی اتفاق نیفته؟ یعنی صرفا قانون داشته باشیم ...

نه اینا رو دقیقا خود خودم گفتم خود من حقیر

ببین من یه زمانی بی خدا بودم،بی خدا یعنی میگه برین گمشین یمشت عقب مونده خدا اصن وجود نداره

و خانواده ای بشدت غیر مذهبي 

وقتی میگم‌اخوند گونه یعنی مثل اخوندا،دارم شوخی میکنم..

و این من،عوض‌میشه به تدریج‌و میشه کسی که عمیقا شایدم نه کامل عشقشو خدا میبینه 

نشونه هایی دیدم که خدا بیچارم‌کنه میخندم بهش میگم ما ديگه استادیم خدا تو مارو با اینا امتحان نکن

و بله،اونی که روحانیه و اینجور کرده خب اونم یجور به خدا گوش نداده درست..

خدا در ازای بدی به شخص مظلوم‌جبران میکنه براشحدیث داریم‌واسش حتیبهرحال من درک میکنم ادما گاهی عصبانی ...

من از حد عصبانیت گذشتم 

و دیگه عصبانی نیستم فقط ترسیده لرزیده تو یه دنیا در حالت پوچ سپری می‌کنم تا اینکه بخوام خودمو گره بزنم به خدایی که باورش در لحظه‌های اضطرابم ترسناک‌تره