2777
2789
عنوان

اگر خدایی وجود داره چرا اجازه میده سحر اثر کنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 127 پست
فقط طلسم یهو.د.ی باطل نمیشه بقی طلسم ها باطل میشههرروز تو خونه ات موقع اذان بذار بلند بگه خونه پخش ب ...

خب طلسم یهو.د.ی رو فرد چیکار کنه؟

من نشونه‌ای دیدم که متوجه شدم یهودیه نمیدونم همون نشونه برای باطل کردن هست یا نه؟ دو شب پیش خواب دیدم 

ممنونم عزیزم سوره‌ی قشنگیه ولی متاسفانه یه خاطره‌ی تلخ دارم ازش دقیقا اون زمان که خدا تنها دلخوشی من ...

واقعا؟جالبه ها باورم‌نمیشه چه اتفاقی

پس من چه ضایع شدم/:

حیف خدا که ازش اینجوری ادم استفاده کنه

یه دعا داریم‌میگه خدایا منو یه لحظه نذار به حال خودم 

اون لحظه کلاهبرداری تجاوز و...تو میری تو حال خودت و لذتای زودگذر

میگم که امتحان فقط واسه سختی و حتی خوشی نیست،این ادمی که به اسم خدا سو استفاده کنه و از خدا بدت نیاد یجور امتحانه بازم 

ولی‌کلا‌به عنوان ادمی‌که اتفاقا بی خدایی رو‌تجربه‌ کردم‌و‌تو‌پستای قبلیم‌گفتم ته بی خدایی پوچیه بپذیریم نپذیریم..تهش خودکشیه چون نه دنیا عادلانس نه ادماش نه هدفی داره ولی بازم اون بی خداعه هم‌یه دل‌خوشیای میتونه جور‌کنه واسه خودش.به هرحال ادمای بی دینم بازم انسانیتشونو میتونن رعایت کنن و کردن بعضیاشون!جالبه من اینو بازم از خدا میبینم چرا چون فطرت انسان خوبی و انسانیت میخواد و این فطرتشم مال خداست

اون مذهبیه هم رعایت نمیکنه انسانیتشو یجا اینم از رها کردن خداشه اون لحظه(صدای خدا نه خودش‌‌)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم سوره‌ی قشنگیه ولی متاسفانه یه خاطره‌ی تلخ دارم ازش دقیقا اون زمان که خدا تنها دلخوشی من ...

یه سنتی داریم اتفاقا به اسم استدراج

از درجه میاد

درجه درجه به عذاب نزدیک شدن

یعنی اونقد نعمت میدم بهت که صدام نزنی

ولی عذابت نمیکنم تا فک‌کنی اینا همه دروغه 

همون هر‌چی ظالم تر سالم تر خودمونه این 

ولی خب بازم نمیشه به خاطر یه ظلم اسم یه نفرو مطلقا بد گذاشت 

و ادم خوبم داریم که‌خوشبخته

این واسه بعضی مواقع

فقط طلسم یهو.د.ی باطل نمیشه بقی طلسم ها باطل میشههرروز تو خونه ات موقع اذان بذار بلند بگه خونه پخش ب ...

همه طلسم ها به اذن خدا باطل میشن با آیات قرآن

و نیازی به کسی نیست خود شخص میتونه باطل کنه

چون دعانویس خداروبتنگ میاره اگرمیدونستی دعانویس واقعی نه کلاهبردارچه روشهایی بکارمیبره دیگه خداهم ازش روبرمیگردونه اون که پیامبرمون بودقوم یهودموی پیامبروبدور هسته خرماپیچیدوانداخت ته چاهی پیامبروطلسم کردبعدازچندوقت که پیامبرازبدیهای روزگاربه خداوندشکایت میکنه باذن خداجبرئیل هسته خرماروازتهه چاه بیرون میاره

خدا لعنت کنه هرکسی که بقیه رو جادو و طلسم میکنه 🤲این برمی گرده به ذات خراب شخصی که میره سراغ جادو ...

خدا جوابشونو بده.. منم دقیقا نشستم و منتظر روزیم ک جاریم و مادرشوهرم کی قراره جواب بدذاتیشونو پس بدن.. حسادت همشونو کور کرده.. همشم زیر سر برادر شوهر حسودمه ک چشم دیدن پیشرفت شوهرمو نداره... بسط نشستم فقط روزی ک ب خاک سیاه میشیننو ببینم و بگم الهی شکر ک هستی... من هیچ کاری نمیکنم ولی واگذارشون کردم ب خدا... مطمئنم خدا بهترین و درخورترین جواب ممکنو بهشون میده... چوب خدا صدا نداره استارتر عزیز.