2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار ۷۰ بندی ختم هس؟یا هر روزی که شد بخونیم

ببین من خودم هر شب میخونم هفتاد بند رو قبل خواب و باید حتما به معنیش توجه کنی .الان دیگه کردم شبی ۳۵تا ولی تو برو سرچ کن ببین به چه روشی راحتی بخونی مثلا بعضیا بعد نماز صبح روزی ی بند میخونن

عزیزم کاش سوال خودمم حواب میدادین

اخه ببین هم باید بری بخونی که چقدر مزایا داره یعنی میخام خودت تحقیق کنی راجع بهش و بهش برسی تا با علم بهش بخونیش نه همینطور از روی سر بازکنی.یکم برو تحقیق کن و از خدا کمک بخواه مسیر برات روشن میشه.این نیست که من بهت بگم برو فلان کار رو انجام بده ثروتمند میشی گاهی باورهای درونی خودمون اینقدر ضد ثروت هست که مانع اومدن امنیت مالی در زندگیمون میشه گاهی همه چیز درسته ی استغفار لازمه فقط .من خیلی مسیر رفتم تا به اینجا رسیدم من باورهای مالیم به شدت خراب بود خیلی مسیر رفتم تا تونستم به اینجا برسم

اخه ببین هم باید بری بخونی که چقدر مزایا داره یعنی میخام خودت تحقیق کنی راجع بهش و بهش برسی تا با عل ...

از مزایاش میدونم خیلیا تعریفشو کردن 

دوست داشتم از تجربه ی شمام بدونم